Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Καραδολάμης!

14:13 | 12/08/2019

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Δημήτρης Καραδολάμης συμφώνησε με τον ΟΦΗ και επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου

Έτοιμος να ανακοινώσει μια σημαντική προσθήκη είναι ο ΟΦΗ. Ο Βασίλης Ράλλης έψαχνε έναν παίκτη να μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις (3-4), να απειλεί από την περιφέρεια και να είναι αρκετά έμπειρος. Όλα αυτά τα βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στον ΟΦΗ. Ο Καραδολάμης αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον ΟΦΗ (2010-2013), ενώ επέστρεψε στο Ηράκλειο το 2015 για να φορέσει την φανέλα του ''Ηράκλειο'' για μια χρονιά.

Ο ικανότατος αθλητής, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας και έτσι αναμένεται, μετά τον Γιάννη Λιανό να αποτελέσει την 2η μεταγραφή της ομάδας + τις πέντε ανανεώσεις (Κριθινάκης - Τσερκιτζόγλου - Πετράκης - Αγαπιάδης - Μπουμπάρης). 

Θυμίζουμε ότι ο Καραδολάμης θα βρεθεί ξανά συμπαίκτης με τους Αλέξανδρο Πετράκη στον ΟΦΗ (2012) και τις μικρές Εθνικές, ενώ ήταν συμπαίκτης και με τον Λιανό στο ''Ηράκλειο''.

Ο Καραδολάμης αγωνίστηκε πέρυσι στο Κορωπί, σαν αντίπαλος του ΟΦΗ στη Γ' Εθνική, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος και 2ος της κατηγορίας (21,9 π. ανά παιχνίδι)!

Ο 32χρονος φόργουορντ έχει φορέσει την φανέλα των Αρκαδικού, ΟΦΗ (2010-2013), Δόξας Λευκάδας, Ηρακλείου (2015-16), Κορωπίου, Τρίτωνα, ενώ φόρεσε επίσης και τις φανέλες των Άρη, Μακεδονικό και ΑΕΛ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.