Οι επιστροφές... λύνουν τα χέρια του Νιόπλια

16:36 | 24/03/2021

Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει περισσότερες επιλογές ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα (03/04).

Ένα από τα βασικά θέματα, που ταλαιπωρούν τον Όμιλο την τρέχουσα περίοδο είναι αυτό των τραυματισμών και των απουσιών γενικότερα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έχει καταφέρει ακόμη να παίξει πλήρης στο φετινό πρωτάθλημα και τις περισσότερες φορές οι ελλείψεις συμπληρώνουν διψήφιο αριθμό.

Μπορεί το πρώτο εντός έδρας ματς των "ασπρόμαυρων" για τα πλέι άουτ ν' αργεί ακόμη, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα προβλήματα θα έχουν μειωθεί για τον Νίκο Νιόπλια.

Εφόσον, έτσι, δε υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στο διάστημα μέχρι τη συνάντηση με τους Ηπειρώτες, ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να έχει πιο πολλές λύσεις για να σχεδιάσει το πλάνο του για το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ "καίγεται" για τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης, και η συνάντηση είναι κρίσιμη.

Είναι, επομένως, πολύ σημαντικό το ότι ο Όμιλος μετράει επιστροφές, που δίνουν μια μεγαλύτερη ευελιξία στον 56χρονο τεχνικό.

Οι Νέιρα και ντε Γκουζμάν αναμένεται να προλάβουν την αναμέτρηση, στοιχείο πολύ θετικό, αφού όταν λείπουν και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Ναμπί και Τσιλιανίδη, η ομάδα του Νιόπλια χάνει αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι.

Από' κει και πέρα, διαθέσιμος είναι και πάλι ο Σολίς, ο οποίος εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών, μετά την απερισκεψία του κόντρα στη Λάρισα.

Το ευχάριστο, επίσης, είναι ότι το πρόβλημα του Σαρδινέρο από τον Βόλο δεν ήταν σημαντικό και υπολογίζεται κανονικά, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το "παρών" απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βούρος, που χτύπησε στον ίδιο αγώνα.

Οι επιλογές αυξάνονται και αυτό συγκαταλέγεται σίγουρα στα "συν". Το ζητούμενο, πάντως, είναι πως όποιοι και να κληθούν να παίξουν, να τα δώσουν όλα, προκειμένου να έρθει και πάλι η νίκη, μετά από σχεδόν 3 μήνες!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.