Επιστροφή Λαζαρίδη στον Ρεθυμνιακό

17:05 | 01/09/2019

Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική απέκτησαν τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Τρύφωνας Λαζαρίδης είναι έτοιμος να ξεκινήσει την 3η του θητεία στον Ρεθυμνιακό, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 29χρονο παίκτη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας : «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου ακραίου αμυντικού – μέσου ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΤΡΥΦΩΝΑ. Ο 29χρονος (γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1990) παίκτης έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα (Α’ ΕΠΣΡ), 1 Κύπελλο Ερασιτεχνών και 2 Super Cup, ενώ έχει φορέσει την φανέλα των Κεραυνού, Αστέρα Ρεθύμνου, Παναχαϊκής, Αίαντα Σαλαμίνας, Σπήλιου και Επισκοπής, πριν επιτρέψει για 3η φορά στον Α.Ο. ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Λίγο μετά την επιστροφή του, ο Λαζαρίδης τόνισε:  «Χαίρομαι που επέστρεψα σε ένα σωματείο που «κοιτάζει ψηλά». Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μετά την πρόσφατη εμπειρία που είχα με την ομάδα της Επισκοπής.

Βρίσκομαι σε γνώριμο περιβάλλον, με φιλικά πρόσωπα, γεγονός που κάνει την προσαρμογή μου άμεση και την διάθεση μου ιδανική, για ένα νέο ξεκίνημα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.