​Επιστροφή με νίκη για την Οσάκα

11:30 | 03/08/2022

Η Ναόμι Οσάκα, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά, που φιλοξενείται στο Σαν Χοσέ.

Η πρώην επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, από την Ιαπωνία, νίκησε την 19χρονη Κινέζα, Ζενγκ Κινγουέν με 6-4, 3-6, 6-1 και συνεχίζει την πορεία της στην διοργάνωση.

Στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη (Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία μπαίνει αύριο το απόγευμα (04/08, περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδας) στα κορτ, με αντίπαλο την 29χρονη Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς (Νο 45 στον κόσμο).

«Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφεις για να παίξεις», είπε η Οσάκα μετά την νίκη της και πρόσθεσε: «Δεν έχω παίξει από τον Μάιο. Είναι πολύ καλό που επέστρεψα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτός ο αγώνας σηματοδότησε την επιστροφή του πατέρα της Οσάκα, Λεονάρ Φρανσουά, στο πλευρό της ως προπονητής, με την έμπειρη τενίστρια να επισημαίνει: «Είναι καλό για αυτόν που επιστρέφει γιατί πάντα με κάνει να χαμογελάω. Είναι απλά καλό που επέστρεψα, είμαι πολύ χαρούμενη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.