H πιθανή ενδεκάδα και η επιστρΟΦΗ στην κανονικότητα

11:04 | 13/09/2021

Ο Όμιλος, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα με τον Άρη (19.30 - Capitano.gr) , θέλει να δείξει πως η περυσινή χρονιά ήταν μια άσχημη παρένθεση.

Στο ματς που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League 1, ο ΟΦΗ κάνει ντεμπούτο στη νέα σεζόν. Το απόγευμα (19.30, Capitano.gr) φιλοξενείται από τους Θεσσαλονικείς, σ’ ένα παιχνίδι με υψηλό, αν μη τι άλλο, βαθμό δυσκολίας.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι πανέτοιμοι και θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Η αποστολή τους, βέβαια, είναι αρκετά απαιτητική στου Χαριλάου, απέναντι σ’ ένα ισχυρό και αρκετά φιλόδοξο αντίπαλο.

Όπως και να’ χει, το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα, το οποίο, βεβαίως, θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δούλεψε αρκετά την περίοδο της προετοιμασίας και καλείται να στείλει το μήνυμα του ότι η… περυσινή ταλαιπωρία στο πρωτάθλημα δεν πρόκειται να επαναληφθεί, αφού άπαντες πήραν το μάθημα τους.

Ο ΟΦΗ δίνει το πρώτο του παιχνίδι μέσα σε μία αφιλόξενη έδρα, όμως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη βάση του με βαθμό ή βαθμούς στις… αποσκευές του. Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο στόχος είναι τα πλέι οφ, αλλά και η καθιέρωση στην ελίτ, ο Όμιλος πρέπει να «χτυπάει» όλες τις αναμετρήσεις του.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να δώσει γάντια βασικού στον Επασί. Στην άμυνα θα παίξουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης και Γιαννούλης, αν και τις πιθανότητες του για ν’ αγωνιστεί στα στόπερ έχει ο Διαμαντής (στη θέση του Πασαλίδη), όπως και ο Κοροβέσης στο αριστερό άκρο της αμυνας.

Στη μεσαία γραμμή την τριπλέτα θα συνθέσουν οι Γαγιέγος, ντε Γκουζμάν και Νέιρα. Στα «φτερά» της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν οι Καμάου και Λάμπρου και στην κορυφή μία ακόμη ευκαιρία για να «δείξει» πράγματα θα πάρει ο Καστάνιος


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής: Φάσεις, γκολ και βαθμολογία

Ζητάει ετοιμότητα ο Νιόπλιας

Η πρώτη αποστολή της χρονιάς: Με 20 παίκτες και Μαρινάκη ο ΟΦΗ

Ερωτηματικό ο αποκλεισμός Λυμπεράκη

Οι σκέψεις για Γιαννούλη για το «Βικελίδης»

Άρης-ΟΦΗ: Το κανάλι που θα δείξει την αναμέτρηση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.