Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Εθνική - η πιθανή ενδεκάδα

10:00 | 10/09/2023

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στην “OPAP Arena” το Γιβραλτάρ (21:45) στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του β’ ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2024 και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. 

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ φιλοξενεί το Γιβραλτάρ στην “OPAP Arena” στις 21:45 για την 6η των προκριματικών του Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία και θέλει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει τις πιθανότητες για απευθείας πρόκριση στα επόμενα παιχνίδια με την Ιρλανδία (13/10), την Ολλανδία (16/10) και τη Γαλλία (21/11). Η “γαλανόλευκη” βρίσκεται στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς, όσους έχουν και οι “οράνιε“, που έχουν ένα ματς λιγότερο και την ισοβαθμία με το μέρος τους. Από την άλλη, το Γιβραλτάρ μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πογιέτ θα κάνει αρκετές αλλαγές, κυρίως αναγκαστικά, καθώς οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης συμπλήρωσαν κάρτες την Πέμπτη, ενώ ο Μπάλντοκ είναι τραυματίας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μαυροπάνος, ο οποίος έλειψε αισθητά από το ματς στην Ολλανδία, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αλεξανδρόπουλος.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να αγωνιστούν οι Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Ρότα, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας και Γιακουμάκης.

Το πρόγραμμα του Β’ Ομίλου

21:45 Ελλάδα-Γιβραλτάρ
21:45 Ιρλανδία-Ολλανδία

Η βαθμολογία

1. Γαλλία 15 (5 παιχνίδια)
2. Ολλανδία 6 (3 παιχνίδια)
3. Ελλάδα 6 (4 παιχνίδια)
4. Ιρλανδία 3 (4 παιχνίδια)
5. Γιβραλτάρ 0 (4 παιχνίδια)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.