Επιστροφή Τιτομιχελάκη στον Ανθεστίωνα

19:01 | 24/06/2020

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας του Θραψανού.

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης είναι ο διάδοχος του Μάριου Σηφάκη στον πάγκο του Ανθεστίωνα. Μετά από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, ενώ κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στους «κιτρινόμαυρους» είχε να επιδείξει εξαιρετικό έργο.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και τον καλωσορίζουμε ξανά στην ποδοσφαιρική μας “οικογένεια”. Η επιστροφή του στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια απουσίας σηματοδοτεί ένα νέο «κύκλο», με στόχο μια δημιουργική κοινή πορεία.

Το όραμα μας για τα επόμενα χρόνια, θα έχει κύριους εκφραστές τους πρωταγωνιστές. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα είναι στο επίκεντρο και είμαστε σίγουροι, ότι η κοινωνία του Θραψανού θα “αγκαλιάσει” την προσπάθεια αυτή.

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης στα τρία χρόνια της προηγούμενης θητείας του με τα “κιτρινόμαυρα”, έβαλε τη “σφραγίδα” του στην διαδρομή του σωματείου.

Ευχόμαστε ολόψυχα ανάλογες επιτυχίες, υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν». Η προπονητική διαδρομή

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Κάτοχος του διπλώματος UEFA Α’ και με μακρόχρονη πορεία στους πάγκους.

Η προπονητική του διαδρομή: Ξεκίνησε από την Δόξα Μασταμπά τον Αύγουστο του 1998, ενώ ακολούθησαν Ερμή Ηρακλείου, Δαίδαλος, τμήματα υποδομής ΠΟΑ και έπειτα το 2007 η μεγάλη πρόκληση όταν ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στις ομάδες υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Επίσης ήταν στο «τιμόνι» της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ για μια 5ετία.

Η πρώτη του θητεία στην ομάδα μας ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015 και την πρώτη χρονιά, την οδήγησε στον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Α1. Έμεινε στην τεχνική ηγεσία συνολικά για τρία χρόνια, ενώ ακολούθησαν δύο σημαντικές σεζόν στην ομάδα του Πόρου, με τον οποίο βρέθηκε και στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Τέλος, εξειδικεύεται σε ειδικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.