Επιτέλους: Αρχίζει η Superleague 2!

17:03 | 08/01/2021

Επιστροφή στην δράση για τα πρωταθλήματα της Superleague 2 και της Volley League αφού ο ΕΟΔΥ άναψε το πράσινο φως για την επανέναρξή τους.

Θετική ήταν η εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και της Volley League Ανδρών.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής συμμετείχαν ο πρόεδρος την ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής και ο ΓΓΑ και συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή το αίτημα του υφυπουργείου Αθλητισμού για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της Super League 2 και Volley League Ανδρών και σε αυτήν δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή τα πρωταθλήματα της SL 2 και της Volley League ανδρών (λογικά) θα ξεκινήσουν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 Ιανουαρίου)

Επιβεβαιώνει ο Λεουτσάκος

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας ανέφερε πως «είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την πληροφορία πως η πολιτεία έδωσε το Ok για να ξεκινήσουμε. Μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και την αγωνιστική απραξία, οι ομάδες να είναι πλέον έτοιμες για την επιστροφή».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την απόφαση που φέρεται να πήρε αλλά και τους κκ Γεραπετρίτη, Χαρδαλιά που συνετέλεσαν ώστε η SL2 να πάρει την τελική έγκριση.

Αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος με τις ανακοινώσεις που θα σημάνουν και την επιστροφή της Super League 2 στη δράση. Θυμίζουμε πως σειρά θα πάρει και η Football League καθώς η διοργανώτρια δεν σταματά τις κινήσεις της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.