Επιτέλους δράση στον Εργοτέλη - Αποστολή πριν το ματς θα ανακοινώσει ο Μπαδήμας

20:29 | 11/01/2022

Μετά από τρεις αναβολές παιχνιδιών (Διαγορά, Χανιά, και Ζάκυνθο) λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, όπου η καθημερινότητα και η αγωνιστική κατάσταση έχει επηρεαστεί οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι σε αγωνιστική δράση.

Πάρα το γεγονός ότι η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη μετ’ εμποδίων λόγω του ότι αρκετοί παίκτες νοσησαν τις προυγούμενες ημέρες ο Εργοτέλης θα επιστρέφει στο τερεν του Παγκρητίου αύριο, Τετάρτη, (12.01.22 – 15:00) όπου και θα υποδεχθεί τον Ο.Φ.Ιεραπετρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στηντελευταία προπόνησεκτός προγράμματος για μια ακόμα ημέρα έμειναν οι Κόνρααντ, Πατρινός, Βουτσάς, Ντουμάνης και Αλεξάκης ενώ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αποχώρησε προληπτικά ο Απι ο οποίος ένιωσε μια μικροενόχληση στον δικέφαλο χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Ο Νίκος Μπαδήμας εχει καλέσει να βρίσκονται αύριο στο γήπεδο όλους τους παίκτες όπου και θα ανακοινώσει την αποστολή που θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Ιεραπετρας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.