Επιτέλους νίκη για τον Εργοτέλη!

Betsson Super League 2

Βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για τον Εργοτέλη που έφυγε νικητής από την έδρα του Διαγόρα (0-2).

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Μπαδήμα -για την, εξ αναβολής, 10η αγωνιστική- που έβαλε τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και έβγαλε τον Εργοτέλη από την οριακή θέση που βρισκόνταν στη βαθμολογία του 2ου ομίλου μετά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης.


Το πρώτο ημίχρονο στη Ρόδο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους παρά μόνο από κάποια αδύναμα σουτ.

Το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με την... τρέλα του προηγούμενου, αυτού με την Καλλιθέα, με τον Εργοτέλη να είναι προσεκτικός στην άμυνα και να βγάζει ωριμότητα στο παιχνίδι του.

87654321.jpg#asset:365508


Στο δεύτερο, όμως, είδαμε περισσότερα πράγματα και το σημαντικότερο είναι πως είδαμε την Κρητική ομάδα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αφού πρώτα ο Διαγόρας μπήκε χάνοντας ευκαιρία (σπουδαία η επέμβαση του Τσέλιου), στο 65' ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ. Ο Κωστανάσιος με πλασέ από πλάγια θέση στην περιοχή έπειτα από κάθετη πάσα του Κοκκίνη, έβαλε τον Εργοτέλη στις... ράγες για το διπλό.

5432123454321.jpg#asset:365509


Ο στόχος επετεύχθη, αυτός του γκολ. Τώρα ο Εργοτέλης χρειαζόταν σωστή διαχείριση του αγώνα και το κατάφερε άψογα. Χωρίς να απειληθεί από τον Διαγόρα κράτησε το 0-1 και ταυτόχρονα έψαχνε τις αντεπιθέσεις για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ και να βάλει τέλος στο... θρίλερ. Αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Ποζατζίδη, ο οποίος με πλασέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Εργοτέλης έφυγε με το 0-2 από τη Ρόδο και έβαλε τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει αυτό που άξιζε όντας προσεκτικός και με αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα διαχειρίστηκε σωστά τις όποιες δυσκολίες της αναμέτρησης.

Με τη νίκη αυτή ο Εργοτέλης πήγε στους 14 βαθμούς (με ένα ματς λιγότερο), στο -1 από τον ΟΦΙ και τα Χανιά, στο +1 από τον Διαγόρα.

Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Λαμπίρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου (Μπούμας 70' λ.τρ), Τσιαντούλας, Ζούνης, Μπαστιανός, Singh

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (Ντουμάνης 46') Ποζατζίδης, Κόλα, Mico, Βουτσάς, Appi (Πέϊος 58'), Μπουτσάκης (Σερβιλάκης 88'), Κωστανάσιος (Νεράλ 88'), Μπουρσέλης (Κοκκίνης 64'), Conraad

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.