Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οκτώ τραυματίες από τα επεισόδια!

20:27 | 15/02/2023

Ο Βούλγαρος παρατηρητής του ντέρμπι, Μπόρις Χαλάτσεφ, ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι στις 20:00 θα επιθεωρήσει το γήπεδο και εάν όλα είναι καλά το ματς θα γίνει στις 21:00!

Στην επιθεώρηση του κλειστού του Αγίου Θωμά προχωράει ο Βούλγαρος παρατηρητής του ντέρμπι, Μπόρις Χαλάτσεφ.

Ο υπεύθυνος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας πριν από λίγο ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ότι θα επιθεωρήσει το γήπεδο και εάν όλα είναι καλά, το παιχνίδι για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup θα ξεκινήσει στις 21:00.

Αυτό είναι και το χρονικό όριο για τη διεξαγωγή παιχνιδιού ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Εάν μέχρι εκείνη την ώρα δεν αρχίσει το παιχνίδι, τότε η τύχη του θα κριθεί από την CEV. Η ομοσπονδία θα κρίνει εάν θα το υπερ του Ολυμπιακού ή εάν το ματς θα γίνει άλλη μέρα σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς θεατές.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντέρμπι ήταν να αρχίσει στις 19:00, αλλά λόγω των επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία και τα δακρυγόνα που έπεσαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το παιχνίδι είναι πλέον στον «αέρα».

Επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οκτώ οπαδών του Παναθηναϊκού, με το κλειστό του Αγίου Θωμά να μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τις δύο ομάδες να παραμένουν κλεισμένες στα αποδυτήρια.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.