«Επίθεση» με… τακτ από τον Καλέμπουμπα

SMS
11:22 | 07/07/2018

Ο Γιάννης Καλέμπουμπας στην τελευταία του… πράξη ως πρόεδρος του ΠΟΑ έδειξε πως είναι κάτι το ιδιαίτερο… Γιατί θέλει παιδεία και ποιότητα να εξαπολύεις επίθεση με… τακτ.

Στην αποχώρηση του από τον ΠΟΑ μετά από 35 ολόκληρα χρόνια ο… επίλογος για τον Γιάννη Καλέμπουμπα γράφτηκε με μια καυστική επιστολή κατά της ΕΠΣΗ, μέσω της οποίας ο πρώην πλέον πρόεδρος των «πράσινων» κατέκρινε με τα… δικά του μάτια τη φιλοσοφία της Ένωσης.

Μπορεί κάποιοι να του δώσουν… χίλια δίκια κι άλλοι πάλι να χαρακτηρίσουν άστοχους κι άδικούς τους ισχυρισμούς του. Αυτό εν πολλοίς είναι, εξάλλου, θέμα… κομματάκι υποκειμενικό. Το βέβαιο στην όλη υπόθεση είναι πως η συγκεκριμένη επιστολή «σκιαγραφεί»-τρόπον τινά- και την προσωπικότητά του.

Γιατί ακόμη κι όταν επιτίθεσαι και το κάνεις με… τακτ, αποδεικνύεις πως διαθέτεις ποιότητα και παιδεία. Και με τα «εφόδια» αυτά διέγραψε τη δική του πορεία στο ηρακλειώτικο κι όχι μόνο ποδόσφαιρο.

 Άσκησε κριτική, κατέθεσε την άποψη του, ήταν… δηκτικός, αλλά και μετρημένος και στο λόγο του είχε σημαδέψει σωστά τα όρια… Δεν πρόσβαλε, δεν έψαξε για… ρεβάνς και δε θέλησε ν’ ανοίξει κόντρα με την ΕΠΣΗ. Εξέφρασε τις ενστάσεις του με σοβαρότητα και αποφεύγοντας τις υπερβολές. Ήταν ο… εαυτός του ακόμη και όταν ένιωσε πως δέχτηκε… πόλεμο. Κι αποχώρησε «ατσαλάκωτος»... 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.