Επιτυχίες από το Αθλόπολις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

10:38 | 15/07/2021

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου,των ηλικιών -18, -21 & +21 το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 9,10,11 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Δήμου Πειραιά.

Η διοργάνωση διεξήχθη από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, υπό την αιγίδα και την πολύτιμη συνδιοργάνωση του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν.

Το αθλητικό σωματείο του Ηρακλείου, Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις, συμμετείχε με 6 αθλητές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου: Χρυσό μετάλλιο για τον Ζαϊμάκη Μάριο και χάλκινο για τον Σηφάκη Εμμανουήλ. Οι δύο αυτοί αθλητές εντάσσονται στην εθνική ομάδα και θα ακολουθήσουν την εθνική μας αποστολή, τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε πανευρωπαικό επίπεδο.

Η κατάταξη των υπόλοιπων αθλητών του σωματείου, που είχαν μία εξαιρετική παρουσία, παρά το

γεγονός του ότι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο , είναι :

5Η Ψυλλάκη Σοφία

5Ος Καρουζάκης Μανώλης

7Ος Τρίτσος Μαρίνος

7Ος Κανδύλας Στέλιος

Ο προπονητής του αθλητικού σωματείου Ζαϊμάκης Γιώργος , δηλώνει ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τους αθλητές του , οι οποίοι μετά από σχεδόν ένα χρόνο αθλητικής αδράνειας , κατάφεραν να αγωνιστούν σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν μία θέση στο βάθρο. Θα ακολουθήσει ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα προετοιμασίας των αθλητών για την εθνική ομάδα, καθώς και προετοιμασία των αθλητών κάτω των 16 ετών για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Ζαϊμάκης-1η-θέση.jpg#asset:321705πανελλήνιο-2021.jpg#asset:321706σηφακης-3η-θεση.jpg#asset:321707
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.