Επιτυχίες για Πάσσαμ και Φώτη στο Κύπελλο Παμπαίδων

10:24 | 06/11/2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΘΗΣΕΑ το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις ξιφασκία στο Ο.Α.Κ.Α.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το κύπελλο παμπαίδων-παγκορασίδων για ηλικίες 8 έως 13.

Ασημένιο μετάλλιο για τον Μήνο Φώτη στην κατηγορία 8-10 μετά από σερί νικηφόρων αγώνων.

Κατσελάκης Μιχάλης(9ος), Ομηρόλης Ευάγγελος(27ος), Τσιμπλοστεφανάκης Μάξιμος(32ος), Μητρόπουλος Στέργιος(33ος) και Μητροκώστας Μάριος(42ος) στους παμπαίδες και Στρατάκη Μυρτώ(16η) στις παγκορασίδες.Στην κατηγορία 11-13 ετών Γκέκας Κωνσταντίνος(10ος), Λιβέρης Αλέξανδρος(23ος) και Τσιραγάκης Γιώργος(44ος) στους παμπαίδες, Ενω στις παγκορασίδες Σύρμου Εβελίνα(17η) και Μητροκώστα Εβίτα(47η).

Την Κυριακή πήραν την σκυτάλη οι έφηβοι-νεανίδες και εκεί είχαμε σπουδαία εμφάνιση από τον Πάσσαμ Φίλιππο φτάνοντας στον τελικό κατακτώντας τελικά το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας το κύπελλο στις λεπτομέρειες.

Παπαδάκης Στέλιος(9ος,ένας τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να προχωρήσει στην επόμενη φάση),Καστανάκης Μιχάλης(29ος) και Σύρμος Μιχάλης(30ος)στους έφηβους ενώ στις νεάνιδες Μελαμπιανάκη Ελένη(33η) και Τσιραγάκη Ανδριάνα(45η).

Το Δ.Σ.συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ευχαριστεί τις ΑΝΕΚ LINES-BLUE STAR FERRIES για την βοήθεια στη μετακίνηση της αποστολής.Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου με κάθε τρόπο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.