Έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ ο Διαμαντόπουλος

16:31 | 11/07/2020

Ο επιθετικός του Άρη, λίγες ώρες (21.30 - Capitano.gr) πριν την έναρξη του αγώνα,

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και υποστήριξε ότι η κατάσταση στην ομάδα του προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μια, κατανοεί ότι δεν μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ανταγωνιστική καθώς έχουν χαθεί σημαντικές μονάδες του ρόστερ και από την άλλη, νιώθει περήφανος για εκείνους που αποφάσισαν να μείνουν και να βοηθήσουν την ομάδα μέχρι τέλος.

«Όσοι έμειναν, δείχνουν ότι πόνεσαν πραγματικά την ομάδα. Μόνο μπράβο τους αξίζει! Κάνουμε την προσπάθειά μας να τελειώσουμε με το κεφάλι ψηλά! Αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος», ενώ πρόσθεσε ότι «στον Άρη, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, έχω μάθει να είμαι νικητής. Όταν δεν μπορώ να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι, με ενοχλεί, γιατί έχω συνηθίσει αλλιώς. Είναι πολύ δύσκολο να μη βρίσκεσαι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επιπλέον, σημείωσε ότι το διπλό είναι σημαντικό λόγω γοήτρου αλλά και επειδή οι παίκτες αναζητούν μια νίκη ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των Κρητικών «που είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, την οποία χαίρεσαι να βλέπεις. Πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, γιατί κι εμείς κι ο ΟΦΗ παίζουμε επιθετικά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.