«Έπνιξε» τον ΠΑΟΚ ο ΝΟΧ!

18:55 | 31/03/2018

Τη νίκη κατάφερε και πήρε ο ΝΟΧ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο των Χανίων.

Οι «Χανιώτες» πήραν την πολύ σημαντική αυτή νίκη με 11-6 επί του ΠΑΟΚ ανεβαίνοντας στην 10η θέση της βαθμολογίας περνώντας τον Πανιώνιο ο οποίος έχει ματς λιγότερο. Ο ΝΟΧ πλησίασε τον ΠΑΟΚ στους 3 πόντους έχοντας 19 και η ομάδα του Βέργου 22, θέλοντας στις 3 αγωνιστικές που απομένουν να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Ουσιαστικά, από το δεύτερο 8λεπτο και μετά, ο ΝΟΧ έδειξε πολύ αποφασιστικός για να φτάσει στη νίκη μετατρέποντας το 3-2 σε 7-3, με συνέπεια να φέρει τον αγώνα στα μέτρα του. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στο β’ ημίχρονο, με το ΝΟΧ να συνεχίζει το ίδιο δυναμικά στην επίθεση, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 11-4, για να «κλειδώσει» τελικά η νίκη στο 11-6.

Στην δεύτερη περίοδο αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι προπονητές των δύο ομάδων, Ηλίας Μαχαίρας και Πάνος Βέργος για διαμαρτυρία (είχαν ήδη δεχτεί κίτρινη κάρτα), όπως και ο έφορος του ΠΑΟΚ για έντονη διαμαρτυρία.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-1, 0-2

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Πολύζος, Νάστραν 2, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης, Μαζοκοπάκης 1, Παπαδόπουλος, Πολογεώργης, Αβέρκα 3, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Προσινικλής Ν., Κουλούρης 2, Σιώπκας, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π. 1, Τίγκας 1, Τομάσεβιτς, Σιορδίλης, Τάτσης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μοίραλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.