ΕΠΟ για τελικό και εισιτήρια: «Θα τα πούμε με την Αστυνομία που είναι η μόνη αρμόδια»

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή και τονίζει πως οι όροι διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

· Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30. Οι όροι διεξαγωγής θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για την τήρηση της τάξης. Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια του Τελικού του Κυπέλλου, θα συνεργαστεί με τους δύο φιναλίστ και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από κοινού θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αναβάθμιση του θεσμού.

· Σε σχέση με τη διεξαγωγή κληρώσεων των Μικτών Ομάδων, στην Εκτελεστική Επιτροπή επιβεβαιώθηκε ότι διεξήχθησαν σε απόλυτη συμμόρφωση με τoν Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (άρθρο 20 παρ.14 του ΚΑΠ) και τις διαδικασίες που ακολουθούνται επί σειρά ετών".


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.