Eποχή Θέμελη στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

13:24 | 12/06/2019

Tα κλειδιά στον Αστέριο Θέμελη έδωσε η ΑΕΕ ΣΥΝΚΑ

Μετά την παραίτηση του Κώστα Ανυφαντάκη, η Χανιώτικη ομάδα έψαξε αρκετά για τον νέο προπονητή της και τελικά συμφώνησε με τον πρώην προπονητή της Παλαιοχώρας.

Η ανακοίνωση από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ:

''Τα «κλειδιά» στον Αστέριο Θέμελη!Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αστέριο Θέμελη. Ο 44χρονος Θεσσαλονικός τεχνικός θα βρίσκεται σύντομα στα Χανιά, προκειμένου να έχει μία πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, πολλούς εκ των οποίων γνωρίζει, λόγω της θητείας του στην ομάδα της Παλαιόχωρας.

Η ομάδα μας προχώρησε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον κ. Θέμελη, δεδομένου του πλάνου και του προγραμματισμού που υπάρχει για την επόμενη σεζόν, στα οποία ο κόουτς ήταν απόλυτα σύμφωνος, όσο και ενθουσιασμένος με τις προοπτικές που του παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση.''

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΘΕΜΕΛΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πραγματικά είναι χαρά και τιμή μου που επετεύχθη αυτή η συμφωνία. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου. Θεωρώ η ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι λειτουργικά και οργανωτικά σε παρά πολύ καλό επίπεδο. Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θέλω όλοι μαζί να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία μέσα στο γήπεδο θα παίζει πρωτίστως καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ώστε να διεκδικεί με αξιώσεις κάθε διάκριση!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.