Πως χάλασε η μεταγραφή - στόπερ για τον ΟΦΗ

SMS
10:00 | 01/02/2020

Ο δανεισμός του αμυντικού από την Primera χάλασε στο 90' - παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης ελεύθερου ποδοσφαιριστή

Όπως ανέφερε το... μεταμεσονύκτιο ρεπορτάζ, ο ΟΦΗ κυνήγησε πολύ μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού όμως τελικά στο τέλος δεν έγινε το deal. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κρητική ομάδα έψαξαν για κάτι καλό, για μια περίπτωση αμυντικού με παραστάσεις από Primera Division, υπήρχε αρχικά προφορική συμφωνία με ομάδα και παίκτη για τον δανεισμό του, όμως στο τέλος άλλαξαν τα έως τότε δεδομένα. Μια περίπτωση που ο Όμιλος προσπάθησε αρκετές ημέρες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας διαφοροποίησε τους όρους στο φινάλε, στον ΟΦΗ προτίμησαν να μείνουν στις αρχικές τους προθέσεις και κάπως έτσι η δεύτερη μεταγραφή στόπερ - τουλάχιστον για την ώρα - δεν πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες - είχε να κάνει και με τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ισπανική ομάδα. Το ντόμινο αυτό, δεν ευνόησε τον ΟΦΗ.

Αυτό πάντως, δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε ο ΟΦΗ θα μείνει με τις προσθήκες των Βίκτορ και Βαφέα, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το αναφέρουμαι γιατί από εδώ και στο εξής υπάρχει διαθέσιμη η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Στον ΟΦΗ ψάχνουν από το καλοκαίρι, έναν παίκτη που να ταιριάζει στα ''θέλω'' της ομάδας και έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στα μετόπισθεν.

Αυτή η... αναζήτηση δεν είχε να κάνει με την περίπτωση Βαφέα, μια προσθήκη που είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι και τελικά έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου.

Και θα συνεχίσουν να τον ψάχνουν, με τα.. φίλτρα να λιγοστεύουν και τις πιθανότητες για αυτό που επιθυμούν να λιγοστέυουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσα οι Ζοάο Βίκτορ και Μαρινάκης

Πήγε για το «μπαμ» από την Ισπανία ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.