​Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ»

19:00 | 09/09/2022

Κάλεσμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ, να δώσουν βροντερό "παρών" το Σάββατο, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (6.30μμ), απευθύνει με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Παράλληλα, ενημερώνει, για την κάρτα φίλου ΟΦΗ και πως εκδίδεται, για τους φιλάθλους, που δεν έχουν εκδώσει μέχρι σήμερα και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο (10/9, 6.30μμ) στο Γεντί Κουλέ και στην αναμέτρηση της ομάδας μας, με τον Παναιτωλικό, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Μετά τη νίκη στο Βόλο και τη νέα αρχή στο πρωτάθλημα που έκανε η ομάδα μας, θέλει να συνεχίσει με νίκες την πορεία της και όλοι εμείς, θα είμαστε εκεί, για να την βοηθήσουμε να το πετύχει.

Γεμίζουμε το γήπεδο και με τη δύναμη της φωνής μας, της δίνουμε την ώθηση για να τα καταφέρει.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που θα βρεθεί στο παιχνίδι, ότι τα γραφεία του συλλόγου, θα είναι ανοιχτά απο το Σάββατο το πρωί στις 10, μέχρι και την ώρα του αγώνα, στις 6.30μμ για την διάθεση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την είσοδο, στο γήπεδο του ΟΦΗ, είτε με εισιτήριο διαρκείας, είτε με εισιτήριο αγώνα.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, έχει πάνω το ονοματεπώνυμο του κατόχου και το μοναδικό κωδικό, που είναι απαραίτητος για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, κοστίζει 10 ευρώ, και όλα τα έσοδα απο αυτήν, διατίθενται για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, εκδίδεται μια φορά και ισχύει όλο το χρόνο.

-Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.

-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ γίνεται απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ).

-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται ακόμη διαδικτυακά, μέσα απο την πλατφόρμα, της Τicketmaster, στο παρακάτω link: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ 2022-2023 (ticketmaster.gr).

-Για τα παιδιά μέχρι 12 ετών, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ. Είναι μια προσφορά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στα παιδιά και τους σημερινούς, αλλά και αυριανούς φιλάθλους της ομάδας μας.

Για πληροφορίες, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.