Στο Ηράκλειο ο Καπνίδης

21:01 | 21/07/2018

Από το πρωί της Κυριακής (22/07) ο Αντώνης Καπνίδης βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του στον Εργοτέλη.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Capitano.gr ο γεννημένος τον Δεκαπενταύγουστο του 1992 επιθετικός είναι τον τελευταίο καιρό σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Τουτζάρη και πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα.

Για το λόγο αυτό κάνει το ταξίδι για το Ηράκλειο, όπου θα βρίσκεται την Κυριακή (22/7) το πρωί και είτε την ίδια ημέρα, είτε τη Δευτέρα (23/7), να έχει τις τελικές συζητήσεις οι οποίες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα οδηγήσουν σε συμφωνία. 

Ο Καπνίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα Νέων του Ηρακλή και στη συνέχεια μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα. Ακολούθησαν στην καριέρα του η Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα, ενώ από το 2014 ήταν παίκτης του Άρη, με τον οποίο είχε συνολικά 91 παρουσίες και 41 γκολ. 

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης (5 συμμετοχές, 156 λεπτά) και στη συνέχεια μετακόμισε στη Δόξα Δράμας στην οποία έπαιξε σε 6 αγώνες (351 λεπτά).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.