Έρχεται και ο πέμπτος!

20:30 | 09/01/2019

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η πέμπτη μεταγραφική κίνηση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δεν σταματά στις τέσσερις μεταγραφές και συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του capitano.gr, ο ΟΦΗ έχει εντοπίσει τον πέμπτο του στόχο, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις ώστε να ακολουθήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η επίσημη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει ήδη αποκτήσει τους Γιαννούλη, Μπράουν, Πέρσον και Ναμπί, έχοντας ουσιαστικά καλύψει άμυνα, χαφ και επίθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση και αμυντικού χαφ, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανό να αποκτηθεί και αμυντικός.

Θυμίζουμε, επίσης, πως Κομεσίδης και Αραβίδης δεν είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου και δεν θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ (απομένουν τα τυπικά για τις αποδεσμεύσεις), ενώ βάσει κινήσεων αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και κάθε του μεταγραφή αποτελεί και μία έκπληξη. Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον επόμενο, τον πέμπτο, που όπως φαίνεται θα είναι και αυτός από την αγορά του εξωτερικού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.