Έρχεται και τον «απογειώνει»

09:40 | 19/09/2018

Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Μπούσης και η άφιξή του «απογειώνει» τον ΟΦΗ.

Είναι αλήθεια πως μετά τον αρχικό άκρατο ενθουσιασμό, στις τάξεις του ΟΦΗ επικρατεί μια ανυπομονησία. Η ομάδα του Ηρακλείου περνάει στα χέρια του Μιχάλη Μπούση, ωστόσο άπαντες, από το ποδοσφαιρικό τμήμα έως τους φίλους των «ασπρόμαυρων», περιμένουν να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τον ομογενή επιχειρηματία.

Ο ερχομός του, άλλωστε, στην Κρήτη θα σημάνει και την κορύφωση των ενεργειών για ν’ αλλάξει ιδιοκτησία η ΠΑΕ και ν’ ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.  Το θέμα πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί και τυπικό, όμως η παρουσία του στο Ηράκλειο θα τους «απογειώσει» όλους. Και πάνω απ’ όλα τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Για πολύ απλά η διοικητική ευημερία προσφέρει άλλη ασφάλεια και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές και, βεβαίως, τους δίνει επιπλέον κίνητρο για να δουλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και κυρίως απρόσκοπτα. Η άφιξη του στο νησί τοποθετείται στα τέλη του Σεπτεμβρίου, αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή.

Ορισμένα «σενάρια» θέλουν να παρακολουθεί από την εξέδρα το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ (29/09), ώστε να ζήσει και ο ίδιος την ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ», η οποία τόσο τον «φτιάχνει», αν κρίνει κάποιος από τις πρόσφατες «ασπρόμαυρες» αναρτήσεις του στο instagram. 

Από’ κει και πέρα, το αργότερο έως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει λογικά προκηρυχθεί και η απαραίτητη γενική συνέλευση του συλλόγου, προκειμένου να επικυρωθούν οι αποφάσεις που έχουν παρθεί και, παράλληλα, να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Η υπόθεση, έτσι, για την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ έχει μπει στο τελικό της στάδιο και σε μερικές εβδομάδες ο Όμιλος θα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.