Έρχεται πρόταση από Γερμανία για Γαλανόπουλο

18:50 | 25/03/2018

Ετοιμάζει πρόταση για Γαλανόπουλο σύμφωνα με Γερμανικά μέσα, η Στουτγκάρδη η οποία, έχει βάλει στο «μάτι» τον παίκτη της ΑΕΚ από καιρό.

Σύμφωνα με το «fussballeck», η γερμανική ομάδα παρακολουθεί τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ και είναι πιθανό να κάνει επίσημη πρόταση μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο των μεταγραφών. 

Αναλυτικά:

«Ο Γαλανόπουλος είναι στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο 20χρονος έχει παίξει 16 παιχνίδια φέτος στην πρωτοπόρο στην Ελλάδα ΑΕΚ και έχει σημαντικό ρόλο στο χώρο του κέντρου της. Σύμφωνα με τους Έλληνες ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, αλλά και η Στουτγάρδη δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το κορυφαίο ταλέντο. 


Στην ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως το 2021 και αν η Στουτγάρδη θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να κάνει μία καλή προσφορά. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, όμως είναι πιθανό να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες»
, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Και καταλήγει: 

«Στην ηγεσία της Στουτγάρδης κρατούν ψηλά στις επιλογές τους τον 20χρονο κεντρικό χαφ. Με την κατάλληλη προσφορά δεν θα μπορεί να σταματήσει αυτή η μεταγραφή. Εάν η πρόταση προς την ΑΕΚ είναι σωστή, η ομάδα θα δώσει το πράσινο φως της μεταγραφής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.