Έρχεται στο Παγκρήτιο για προπονήσεις ο Καραλής

12:03 | 26/04/2023

Στο Ηράκλειο θα μεταφέρει τις προπονήσεις του για το επόμενο διάστημα ο πρωταθλητής του επί κοντώ.

Για το Ηράκλειο Κρήτης ταξίδεψε σήμερα ο δευτεραθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, όπου και θα μεταφέρει τις προπονήσεις του για το επόμενο διάστημα εν όψει της σεζόν που ξεκινά σύντομα.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή, μετά από έναν μήνα σκληρών προπονήσεων στην Αφρική με το γκρουπ των Πολωνών επικοντιστών και του προπονητή Μαρτσίν Σζεπάνσκι, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για τη σεζόν του ανοιχτού στίβου. Ο Καραλής θα μεταβεί στο Ηράκλειο Κρήτης και θα προπονείται για τις επόμενες δύο εβδομάδες στο Παγκρήτιο στάδιο, όπου βρίσκεται ήδη το γκρουπ των Πολωνών συμπεριλαμβανομένου του εξάμετρου, κάτοχο πέντε μεταλλίων σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, Πιόρτ Λίσεκ.

Το γκρουπ των Πολωνών βρίσκεται στην Κρήτη από την Κυριακή 23 Απριλίου καθώς μετά από άψογη συνεργασία μεταξύ του ΣΕΓΑΣ, της τοπικής διοίκησης και της πολωνικής ομοσπονδίας, οι ίδιοι αποφάσισαν να περάσουν ένα διάστημα προπονήσεων στο ελληνικό νησί με το εξαιρετικό κλίμα.

Ο Καραλής θα χρειαστεί να διακόψει δύο φορές την προετοιμασία του, καθώς οι υποχρεώσεις των σπουδών του θα τον καλέσουν στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα του Καραλή μέχρι και το Fly Olympia

Ο άλτης του επί κοντώ, μετά από μία πολύ καλή σεζόν στον κλειστό που συνοδεύτηκε από νέο πανελλήνιο ρεκόρ (5.86μ) και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ετοιμάζεται για μία δυνατή σεζόν.

Ο ίδιος θα ξεκινήσει τους αγώνες του από την Πολωνία και το μίτινγκ 3. MEMORIAŁ WACŁAWA WASIELI στις 12 Μαΐου ενώ αργότερα θα αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ της Κύπρου στη Λεμεσό, στις 25 Μαΐου. Έπειτα θα ταξιδέψει ξανά στην Πολωνία όπου και θα δώσει δύο αγώνες, έναν στις 4 Ιουνίου στην πόλη Κουσοτσίνσκι και έναν στις 6 Ιουνίου στοπ Μπίντγκοτς ενώ στις 18 Ιουνίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δικό του μίτινγκ, το Fly Olympia.

Αξίζει αν αναφέρουμε πως το street event επί κοτνώ που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στην Αρχαία Ολυμπία, Fly Olympia, φέτος είναι στην κατηγορία Silver του Continental tour και αναμένεταιθ να συγκεντρώσει κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.