Έρχεται την Κυριακή και πιάνει δουλειά ο Νίκκι

18:04 | 24/04/2018

Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Κυριακή (29/4) αναμένεται στο Ηράκλειο ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία για ανάληψη της Ακαδημίας ΟΦΗ.

Ο Κύπριος προπονητής έχει καταθέσει από καιρό την πρότασή τους προς τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τους οποίους έχει έρθει σε προφορική συμφωνία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capitano.gr, η άφιξή του στο Ηράκλειο θα επισημοποιήσει αυτήν τη συμφωνία και άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του πλάνου που υπάρχει.

Παράλληλα ο Παπαβασιλείου θα έχει συναντήσεις και με ανθρώπους της ΠΑΕ, καθώς θα χρειαστεί να υπάρξει άμεσος δίαυλος επικοινωνίας. Μολονότι διοικητικά η Ακαδημία υπάγεται στον Ερασιτέχνη, υπάρχουν πολλές κοινές δραστηριότητες, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που θα επανδρώσουν τις ομάδες «Κ», όσο και σε θέματα που αφορούν το ΒΑΚ.

Αμέσως μετά τις πρώτες ημέρες όπου και θα επικυρωθεί η συνεργασία του Νίκκι Παπαβασιλείου με τον ΟΦΗ, είναι πιθανό να γίνει και παρουσίασή της από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.