Το 4ο Άγιος Νικόλαος on SUP καλύτερο από ποτέ!

20:26 | 24/05/2018

O Άγιος Νικόλαος υποδέχεται την εκδήλωση Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP (26-27/5), τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση, 3 αστέρων, SUP της Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP!

Το 4ο Agios Nikolaos on SUP θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, έχοντας και πάλι ως διοργανωτές τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου: 

«Η πανευρωπαϊκή εκδήλωση θα φιλοξενήσει, εκ νέου, μεγάλα ονόματα του διεθνούς και εγχώριου αθλητισμού και να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, ξεπερνώντας τις 116 της περσινής διοργάνωσης. Δυνατότητα συμμετοχής, όμως, θα έχουν και αθλητές που δεν διαθέτουν δικές τους σανίδες. 

Στην κατηγορία των ανδρών, από το εξωτερικό το «παρών» θα δώσουν ο πρωταθλητής Michael Booth καθώς και ο Titouan Puyo 2ος στην παγκόσμια κατάταξη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ISA Bruno Hasulyo, o Leonard Nika και η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Olivia Piana, όπως και οι Susak MolineroPaolo MarconiCaterina Stenta και Susanne Lier ενώ από την Ελλάδα θα παρευρεθούν οι, Αλέξανδρος Πράπας, Νίκος Συρίγος, Δημήτρης Απαλαγάκης, Μάνος Νερατζούλης, Πέτρος Φροντιστής, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Κωσταντίνα Κονταρίνη, Μαρινέλα Ελ Καη, Φυργαδη Ελλή και άλλοι. 

Πέρα από το αθλητικό σκέλος του event, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθότι όλα τα έσοδα των εθνικών συμμετοχών θα διατεθούν, όπως κάθε χρονιά, για τη στήριξη και προώθηση των σκοπών των «Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως», του μη κερδοσκοπικού εθελοντικού σωματείου που προσφέρει στα παιδιά του Δήμου καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση - δεν είναι αθλητικός αγώνας, δεν είναι αθλητική εκδήλωση - είναι μια Πανευρωπαϊκή Γιορτή του SUP για τους συμμετέχοντες - μια επίδειξη στην οποία θα συμμετάσχουν διεθνείς αθλητές - Παγκόσμιοι πρωταθλητές, σε εξαιρετικές διαδρομές που ήδη έχουν σχεδιαστεί στο θαλάσσιο στίβο της περιοχής. Μετά τις απονομές την Κυριακή, η γιορτή θα κλείσει με συναυλία από τους ξεχωριστούς «The Bon Viveurs – ex Burger project”!

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία SUP!»

Πηγή:
gazzetta.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.