Έρχονται εξελίξεις στα μεταγραφικά

16:06 | 12/01/2021

Ο ΟΦΗ δουλεύει με ικανοποιητικούς ρυθμούς το χειμερινό πλάνο του.

Οι προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου δε θα είναι πολλές, εκτός πια κι αν προκύψουν αποχωρήσεις, οι οποίες δημιουργήσουν σημαντικά κενά στο ρόστερ.

Προτεραιότητα για τον Όμιλο αποτελεί η εύρεση ενός ικανού φορ και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο «εκλεκτός» όχι μόνο έχει εντοπιστεί, αλλά το… φλερτ έχει προχωρήσει κιόλας.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο έτσι κι αλλιώς κινούνται πάντα με άκρα μυστικότητα, όμως επικρατεί η αίσθηση ότι άμεσα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

Από την ΠΑΕ διαρρέεται πως η πρώτη επιλογή στη σχετική λίστα είναι ξένος επιθετικός, ενώ οι περιπτώσεις των Καμπετσή και Καρέλη, για τους οποίους η άποψη είναι κάτι παραπάνω από θετική, δε μοιάζουν εύκολο να ολοκληρωθούν τώρα.

Φυσικά και το ζητούμενο είναι να κλείσουν οι υποθέσεις αυτές το συντομότερο δυνατό, ώστε το νέο ή τα νέα μέλη του συνόλου του Γιώργου Σίμου να έχουν το χρόνο να μπουν στην ομάδα και να προσφέρουν αμέσως στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Από’ κει και πέρα, στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν ο ΟΦΗ πάει και για μεσοεπιθετικό ή και για δεύτερο φορ, εφόσον ο Γιάννου, που έχει πρόταση από την Αυστραλία, αποχωρήσει.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, ο Όμιλος δεν πρόκειται να κάνει κίνηση απλά για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.

Το έμψυχο δυναμικό, άλλωστε, είναι «γεμάτο», υπάρχουν λύσεις για όλες τις θέσεις, πλην αυτής στην κορυφή της επίθεσης.

Μέσα στον Ιανουάριο, μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο να τελειώσει και μία σημαντική «εσωτερική» μεταγραφή, αφού η διάθεση του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης είναι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ναμπί.

Οι αρχικές-αναγνωριστικές-επαφές έχουν γίνει και δε θ’ αργήσει η στιγμή που οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.