Έρχονται οι ανακοινώσεις

19:45 | 08/06/2019

Μετά από ενδελεχή έρευνα ο ΟΦΗ ανακοινώνει σύντομα τα προπονητικά κέντρα και τα φιλικά στην Ολλανδία.

Οπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ επέλεξε την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, το οποίο θα γίνει από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 του ίδιου μήνα.

Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος θα λείψει σχεδόν ένα μήνα από το ΒΑΚ λόγω των προγραμματισμένων έργων που θα γίνουν εκεί.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, θα κάνει προετοιμασία σε δύο αθλητικά κέντρα, στο πρώτο από 11 Ιουλίου έως 19 και στο δεύτερο από 19 έως 31 Ιουλίου. Μάλιστα, στο διάστημα παραμονής του θα δώσει σίγουρα δύο φιλικά με Λόκερεν και Οστάνδη (τουλάχιστον τόσα έχουν ανακοινωθεί έως τώρα), ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και τα υπόλοπα.

Στην κρητική ομάδα δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα προπονητικά κέντρα που θα λάβει χώρα η προετοιμασία είναι γιατί μέχρι πριν λίγες ημέρες οι άνθρωποι της ομάδας εξέταζαν όλες τις περιπτώσεις εκεί και φυσικά τα προπονητικά κέντρα και τα γήπεδα, για να επιλεχθεί το καλύτερο δυνατό.

Άνθρωπος του ΟΦΗ ταξίδεψε στην Ολλανδία και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και με την επιστροφή του κατέθεσε τις τελικές του προτάσεις ώστε να οριστικοποιηθεί σε ποια δύο ο ΟΦΗ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ανακοίνωση για όλες τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας θα γίνει πολύ πιθανόν τη Δευτέρα.

Από όλο αυτό γίνεται αντιληπτό ότι ο Όμιλος λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα, κάτι φυσικά που θα έπρεπε να είναι δεδομένο και να μην προκαλεί έκπληξη, ωστόσο δεν πρέπει να λησμονεί κανείς που βρισκόταν μέχρι πριν λίγα χρόνια ο σύλλογος και που βρίσκεται (και με ποιες συνθήκες) τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H αινιγματική ανάρτηση άναψε «φωτιές»

«Τι ισχύει με τον Ιατρούδη και τον ΟΦΗ»

Στην Ολλανδία το «χτίσιμο» του νέου ΟΦΗ

Η Οστάνδη ανακοίνωσε φιλικό με τον ΟΦΗ

Oστάνδη: «Ο ΟΦΗ του Σαμαρά, του Ντιάρα, του Μαχλά...»

Φιλικό με Λόκερεν ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.