Έρχονται οι επόμενοι

10:02 | 16/01/2019

​Στον ΟΦΗ κορυφώνονται οι κινήσεις για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, όπου αναμένεται άμεσα. 

Η… τακτική δεν αλλάζει στον Όμιλο και οι ενέργειες της διοίκησης, όσον αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών, συνεχίζεται με μυστικότητα και μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας. Τις τελευταίες ώρες, βέβαια, προέκυψε μέσα από σουηδικά δημοσιεύματα το όνομα του Ραμόν Πασκάλ Λούντκιβιστ, ο οποίος δε θα συνεχίσει στην Αϊντχόφεν. Μάλιστα, αυτό επιβεβαίωσε ο Τον Γκέρμπραντς, ο τεχνικός διευθυντής της PSV. Έντονο το ενδιαφέρον και από άλλους Ολλανδικούς συλλόγους, προς το πρόσωπο του Σουηδού.

Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό από την ελληνική ομάδα, όπως γράφτηκε στην πατρίδα του, έφερε ως πιθανότερο προορισμό για τον νεαρό παίκτη τον ΟΦΗ. Ο Σαμαράς, εξάλλου, είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ολλανδία, ενώ ο ηρακλειώτικος σύλλογος απέκτησε πρόσφατα τον Έρικ Πέρσον, που είναι επίσης Σουηδός. 

305880.jpg#asset:63957


Για τον Λούντκιβιστ (κεντρική φωτό), έτσι, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες αν όπου… υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το σίγουρο είναι πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν ψηλά στη λίστα τους ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίες θα κλείσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σύντομα. 

Ο σχεδιασμός, μάλιστα, φαίνεται να έχει αλλάξει ως προς τον αριθμό των προσθηκών που θα γίνουν, αφού σε πρώτη φάση οι 4 παίκτες που έχουν ήδη αποκτηθεί ίσως και να ήταν αρκετοί. Με γνώμονα, ωστόσο, την άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, είναι πολύ πιθανό ο ΟΦΗ στο επόμενο διάστημα να έχει δύο ή και τρία ακόμη νέα μέλη στην «οικογένεια» του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.