Έρχονται πληρωμές στον Ηρόδοτο

19:48 | 01/10/2018

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ηροδότου, με τη διοίκηση να δεσμεύεται για πληρωμές.

Στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, η διοικούσα επιτροπή συναντήθηκε με τους ποδοσφαιριστές σήμερα και δεσμεύτηκε πως μέχρι την Τετάρτη (03/10) θα τους έχει καταβληθεί ένα σημαντικό ποσό για να σταματήσουν την αποχή και να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ενημερώθηκαν, επίσης, πως έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις με επιχειρηματία από την Αθήνα, ο οποίος θα συμβάλει οικονομικά, καταβάλλοντας τα περισσότερα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και να κλείσει θετικά το θέμα μια και καλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και η διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Ηρόδοτος αναλαμβάνοντας την βαριά ευθύνη των τελευταίων ημερών και ξεκινώντας με μια σημαντική συνάντηση την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο "Sofia" στη Νέα Αλικαρνασσό, με αξιόλογους επιχειρηματίες της περιοχής, πρώην προέδρους, παράγοντες και δημάρχους, κατέληξαν σε συσπείρωση και δέσμευση από τους παραπάνω για την κατάθεση ενός σοβαρού ποσού έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με τελική έκβαση με έναν επιχειρηματία από την Αθήνα, όπου θα ενισχύσει με το περισσότερο χρηματικό ποσό, ώστε να κλείσει το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι ποδοσφαιριστές μας το απόγευμα επέστρεψαν στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία και αποδεικνύοντας ότι είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά και να είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της Football League». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.