Έργα και ημέρες του Γιακούμπου στον Εργοτέλη

SMS
14:22 | 11/01/2019

Ο Γιακούμπου φεύγει και αφήνει μεγάλο κενό στον Εργοτέλη.

Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός αποχαιρέτισε τον ηρακλειώτικο σύλλογο και είναι έτοιμος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του στην Αίγυπτο.Και μπορεί η θητεία του στους «κιτρινόμαυρους» να ήταν σύντομη, όμως ο 24χρονος παίκτης έκανε αισθητή την παρουσία του στην ομάδα.

Ήρθε στο συγκρότημα  του Νίκκι Παπαβασιλείου το περασμένο καλοκαίρι από τη βελγική Λιρς και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να… κλέψει την παράσταση. Πρόκειται για ένα μοντέρνο μπακ, που μπορεί να παίξει με άνεση όλη την αριστερή πτέρυγα.

Με συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, αδιάκοπα τρεξίματα και σημαντική συνεισφορά και στο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας. Έμοιαζε μάλλον δεδομένο από την πρώτη στιγμή πως ο Γιακούμπου θα ήταν… περαστικός από τον Εργοτέλη.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής είχε 11 συμμετοχές στη Football League και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι 15 από τις συνολικά 16 εμφανίσεις του ήταν ενενηντάλεπτες, δείγμα του πόσο πολύτιμο ρόλο έπαιζε στην ομάδα του Ηρακλείου. Στο πρωτάθλημα, εξάλλου, είχε σκοράρει μία φορά απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ στο Κύπελλο είχε και 3 ασίστ. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.