Εργοτέλης-Αιγινιακός 5-1 / ΤΕΛΙΚΟ

16:28 | 20/05/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Εργοτέλης-Αιγινιακός για την 33η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται στο Παγκρήτιο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Εργοτέλης-Πανσερραϊκός. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

90' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Από αριστερά με ωραίο πλασέ ο Σταματάκος θα σημειώσει το 5-1.

80' Αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Κουστάν ο Μπιλάλι

ΣΧΟΛΙΟ: Επτά λεπτά ουσιαστικού ποδοσφαίρου ήταν αρκετά για την κρητική ομάδα να "καθαρίσει" την αναμέτρηση. Η είσοδος στον αγώνα του Ιατρούδη φρέσκαρε την επίθεση του Εργοτέλη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής "έστρωσε" το τρίτο γκολ και πέτυχε το τέταρτο. Περισσότερο επιθετικό το παιχνίδι πλέον και από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο... 

77' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα ο Γιάννης Ιατρούδης με ωραίο σουτ θα ανεβάσει το σκορ στο 4-1.

75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Ιατρούδης θα τροφοδοτήσει τον Τσέλιο και αυτός με ωραίο συρτό σουτ πετυχαίνει το 3-1.

73' Τελευταία αλλαγή για τους κιτρινόμαυρους, στη θέση του Κάιπερς πέρασε ο Ιατρούδης.

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Στην καλύτερη στο δεύτερο μέρος επιθετική της προσπάθεια η κρητική ομάδα θα πάρει το προβάδισμα. Ο Μπουρσέλης έδωσε ωραία πάσα στον Κάιπερς και αυτός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα διαμορφώνει το 2-1.

69' Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Οικονόμου ο Μαζουλουξής.

65' Κίτρινη κάρτα στον Πέριτς για παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ.

ΣΧΟΛΙΟ: Ανοιχτό το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αναθαρρήσει και να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις, ενώ και η κατοχή της μπάλας είναι πλέον περισσότερο ισορροπημένη. Ο Εργοτέλης μοιάζει μπλοκαρισμένος με πολλά λάθη σε όλες του τις γραμμές. 

59' Πάσα του Μπουρσέλη στον Νικολακάκη, αυτός θα κάνει το σουτ, για να μπλοκάρει ο Τόλιος.

58' Πρώτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Τσολακίδη ο Χότζιτς.

54' Νικολακάκης στον Κάιπερς, σουτ του Βέλγου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Τόλιου.

49' Κίτρινη κάρτα στον Ανδρικόπουλο για φάουλ.

Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες στην έναρξη του δευτέρου μέρους, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ολοκλήρωσαν το πρώτο. 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Ότι και να πει πλέον κανείς για τον Εργοτέλη και τον τρόπο με τον οποίο δέχεται γκολ, είναι εντελώς περιττός. Παρθενική εις βάρος του επίθεση και γκολ στο παθητικό του. Η κρητική ομάδα δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του ημιχρόνου, παρά μόνο στην τελευταία του φάση, όπου ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45+' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ! Πρώτη επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, ολιγωρία στην άμυνα του Εργοτέλη, κοντινή κεφαλιά του Πέριτς, 1-1. Κλασσικά για τον Εργοτέλη πράγματα...

Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις. 

45' Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Σταμόπουλο να δίνει τη θέση του στον Νικολακάκη.

44' Κίτρινη κάρτα στον Σταματάκο, εξαιρετικά αυστηρή. 

39' Κόρνερ του Μπουτσάκη, κεφαλιά του προωθημένου Μπάτζιου, η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

37' "Κομπίνα" στην εκτέλεση μεταξύ Κάιπερς, Μπούζα και Μπουτσάκη, με το σουτ του τελευταίου να είναι κακό και η μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα πάνω από το δοκάρι.

36' Κίτρινη κάρτα στον Τσολακίδη για φάουλ στον Μπουρσέλη. Το φάουλ είναι σε πάρα πολύ καλή θέση, ελάχιστα έξω από την περιοχή.

34' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Μπουρσέλη από δεξιά να στρώνει στον Κάιπερς, το πλασέ του Βέλγου όμως κόντραρε πάνω στον Πετρούση, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

ΣΧΟΛΙΟ: Μετά το εξαιρετικό πρώτο του τέταρτο, ο Εργοτέλης έχει ρίξει κάπως την απόδοσή του. Παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και να πιέζει για γκολ, ενώ από την άλλη δεν έχει απειληθεί από τον Αιγινιακό, παρά τα δύο λάθη που έχει ήδη κάνει σε πρώτες μπαλιές.

16' Ωραία αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Σταματάκο να περνά όποιον βρίσκει μπροστά του, αλλά την τελευταία στιγμή άνοιξε το πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ.

ΣΧΟΛΙΟ: Με το γνωστό επιθετικό του στυλ μπήκε στην αναμέτρηση ο Εργοτέλης, πλέον όμως καταφέρνοντας να το μετουσιώσει σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν πίσω, χωρίς να έχουν καταφέρει ως τώρα να φτάσουν στην περιοχή των γηπεδούχων.

14' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν και πάλι ο Κάιπερς από καλή θέση θα πιάσει το σουτ, με τον Κουστάν να απομακρύνει την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή, πριν η μπάλα την περάσει.

3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες του, ο Εργοτέλης είναι τώρα αυτός που στην πρώτη του ευκαιρία ανοίγει το σκορ. Από αριστερά ο Σταματάκος έστρωσε στον Κάιπερς και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1-0! 21ο γκολ για τον Βέλγο.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

* Οι αλλαγές αυτές θα είναι ανάλογες και στη διάταξη του Εργοτέλη. Τερματοφύλακας θα είναι ο Κατσιμήτρος, αριστερά στην άμυνα ο Σταμόπουλος, δεξιά ο Αγγελόπουλος, με τους Μπάτζιο και Οικονόμου κεντρικούς αμυντικούς. Στη μεσαία γραμμή την τριάδα αναμένεται να αποτελούν οι Μπούζας, Μπουτσάκης και Τσέλιος, με τους Σταματάκο-Μπουρσέλη στα άκρα και στην κορυφή τον Κάιπερς

* Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Εργοτέλη συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στην Καρδίτσα με τον τοπική Αναγέννηση. Οι δυο αναμενόμενες, καθώς στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Κάιπερς και Μπουρσέλης, η τρίτη όμως είναι έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά τον καιρό που ανήκει στον Εργοτέλη, μένει στον πάγκο ο Μανόλης Νικολακάκης. Εκτός ενδεκάδας το λοιπόν Ιατρούδης, Έφορντ και Νικολακάκης, στις θέσεις τους οι Μπουρσέλης, Κάιπερς και Αγγελόπουλος

Τραγικές οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Παγκρήτιο. Αφόρητη ζέστη, άπνοια, υγρασία και συν τοις άλλοις έχει αρχίσει και να... ψιχαλίζει!

Οι συνθέσεις του αγώνα: 

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κάιπερς, Αγγελόπουλος, Σταματάκος. 

Αναπληρωματικοί: Χανιωτάκης,Βογιατζής, Μαζουλουξής, Ιατρούδης, Έφορντ, Νικολακάκης, Μανουσάκης.

Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Τοπαλίδης, Πέριτς, Κουστάν, Ζούρκος, Τσολακίδης.

Αναπληρωματικοί: Καραγκιόζης, Μπιλάλι, Στόικος, Χότζιτς, Φουρχίβ, Ταουσάνης. 

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λάμπρου από την Εύβοια, με επόπτες τους Παπανικολάου (Κορινθίας) και Λυμπερόπουλο (Αθηνών), 4ος ο Μπακογιάννης (Αθηνών).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.