Εργοτέλης από ατσάλι στην Ιεράπετρα

16:54 | 17/02/2021

Επιβλήθηκε 0-1 του ΟΦΙ και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα!

Ασταμάτητος ο Εργοτέλης, πέρασε σαν… άνεμος από το «Βουζουνεράκειο» και διατήρησε το αήττητο του σερί για έκτο παιχνίδι.

Οι νικητές με «όπλο» ξανά την πολύ καλή αμυντική λειτουργία τους, κράτησαν πάλι το μηδέν στα μετόπισθεν και πανηγύρισαν το «διπλό». Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που δε δέχονται γκολ.

Στο πρώτο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ευνοϊκό άνεμο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν. Στο 4’ απείλησαν με τον Κωστανάσιο και δύο λεπτά αργότερα ο Μπουτσάκης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Το σύνολο του Ταουσιάνη ήταν διαρκώς στο προσκήνιο και στο 19’ απείλησε ξανά με τον Κωστανάσιο. Οι γηπεδούχοι, από τη μεριά τους, δεν μπορούσαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, αφού ο αέρας ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο για εκείνους.

Στο 21’, πάντως, από λάθος της άμυνας, το συγκρότημα του Καβακά «άγγιξε» την ισοφάριση με σουτ του Κούστα.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και σ’ ένα δεύτερο τέρμα στο 36’, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ αντέδρασε σωστά στο κοντινό σουτ του Άππι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπουτσάκης είχε άλλη μία σπουδαία στιγμή για τον Εργοτέλη.

Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» είχαν «σύμμαχο» τον άνεμο, όμως η υπεροχή τους ήταν «άκαρπη». Ο ηρακλειώτικος σύλλογος κρατούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το υπέρ του προβάδισμα.

Οι ηττημένοι είχαν τη σημαντικότερη τους στιγμή στο 84’ μ’ ένα μακρινό φάουλ του Χιντζίδη, που πέρασε άουτ.

Ο.Φ.Ι (Τίμος Καββακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (57’ Κόστα), Χιντζίδης, Σμίλτος, Masuero, Λεμονής, Τεγούσης (57’ Κόντσι), Βογιατζής, Γκίνη, Barata (83’ Χατζηπιρπιρίδης), Κούστα.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Neral, Σερβιλάκης (57’ Ποζατζίδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (57’ Κόλα), Appi, Μανουσάκης, Κωστανάσιος (63’ Μπουρσέλης), Πατρινός (79’ Κόνρααντ).

To live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.