Εργοτέλης-Απόλλων Λαρ. 3-1 / ΤΕΛΙΚΟ

16:44 | 15/04/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας για την 26η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται στο Παγκρήτιο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

87' Καλή προσπάθεια και σουτ από τον Τσέλιο, η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

83' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Εργοτέλης, με τον Μπρους στο ντεμπούτο του, να παίρνει τη θέση του Σταματάκου. Δύο μαζεμένες αλλαγές και για τους φιλοξενούμενους, με τους Κακαμή και Δημολιό να παίρνουν στην αναμέτρηση τις θέσεις των Χατζή και Κουρτεσιώτη αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΟ: Πλέον ο Εργοτέλης δεν είναι μόνο απλά καλύτερος, αλλά έχει και το προβάδισμα στο σκορ. Το τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι "αφύπνισε" τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι με μια καταιγιστική συνέχεια, έχουν πετύχει τρία γκολ, έχουν δοκάρι και δείχνουν πως θα προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους.

78' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Κόρνερ από τον Μπουρσέλη, με κεφαλιά από κοντά ο Κάιπερς θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

77' Κοντινό πλασέ του Νικολακάκη, θα μπλοκάρει με δυσκολία ο Φιρινίδης.

77' Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Πάτα ο Μαζουλουξής.

74' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΟΥΛΗ. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων θα μαρκάρει σκληρά τον Μπουρσέλη και ο Τσαγκαράκης με απευθείας κόκκινη κάρτα θα τον στείλει στα αποδυτήρια.

69' Πρώτη αλλαγή και για τον Εργοτέλη, στη θέση του Μπουτσάκη ο Βογιατζής.

ΣΧΟΛΙΟ: Με τέσσερα γκολ ως τώρα στην επανάληψη, μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος την εικόνα που έχει το ματς. Κάθε ευκαιρία και από τις δύο ομάδες έχει γίνει γκολ. Ο Εργοτέλης έχει πλέον ουσία και αποτελεσματικότητα και γύρισε σχετικά εύκολα το εις βάρος του σκορ.

67' Πρώτη αλλαγή στην αναμέτρηση, για τον Απόλλωνα Λάρισας, στη θέση του Καρακατσάνη περνά ο Λίταινας.

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Μετά από κόρνερ του Μπουρσέλη, ο Πάτας στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να ανεβάσει το σκορ στο 3-1!

61' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Έπειτα από έξοχο συνδυασμό των Μπουτσάκη, Σταμόπουλου και Σταματάκου, ο τελευταίος με καταπληκτικό σουτ θα βάλει μπροστά τον Εργοτέλη 2-1.

58' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Γρήγορη η απάντηση από την κρητική ομάδα, με τον Κάιπερς να πλασάρει έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και πάσα του Νικολακάκη και να ισοφαρίζει 1-1.

49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ! Στην πρώτη τους προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τσιλούλης στην πλάτη της άμυνας θα πάρει την πάσα του Αγροδήμου και με πλασέ θα πετύχει το 0-1.

Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες στην επανάληψη, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησαν τον αγώνα. Και από τους δύο πάγκους πάντως έχουν σηκωθεί για προθέρμανση οι πρώτοι αναπληρωματικοί.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ στη φάση του 44’. Ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο έχει την ίδια εικόνα με τα περισσότερα εφετινά του παιχνίδια. Έχει την κατοχή, κυκλοφορεί τη μπάλα, πιέζει, κάνει φάσεις, αλλά χωρίς γκολ ως τώρα…

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

43' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας με τους Καρακατσάνη και Κανούλα να βρίσκονται μόνοι τους στην περιοχή του Εργοτέλη, με τον Κατσιμήτρο να μπλοκάρει σωτήρια το κοντινό πλασέ του Καρακατσάνη!

ΣΧΟΛΙΟ: Εντείνει την πίεσή του προς τα αντίπαλα καρέ ο Εργοτέλης, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αρκετές καλές προσπάθειες, αλλά όχι γκολ. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν στη σέντρα και προσπαθούν μόνο σε λάθη των κιτρινόμαυρων να γίνουν περισσότερο απειλητικοί. 

31' Μόνος ο Κάιπερς μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, προσποιήσεις, ντρίπλες, πλασέ πάνω στην κίνηση, η μπάλα όμως στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. 

28' Καλή στιγμή και πάλι για τον Εργοτέλη, με το πλασέ του Κάιπερς να φεύγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Φιρινίδη.

ΣΧΟΛΙΟ: Καλός ρυθμός στο ματς ως τώρα με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά. Ο Εργοτέλης έχει τόσο την κατοχή της μπάλας, όσο και την υπεροχή, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία στην αντεπίθεση, αναζητώντας χώρους στα μετόπισθεν των κιτρινόμαυρων. 

14' Ο Τσιλούλης θα μπει στην περιοχή, μετά από λάθος του Σταμόπουλου, το πλασέ που θα επιχειρήσει όμως θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

13' Ο Κάιπερς θα δώσει στον Σταματάκο μέσα στην περιοχή, το πλασέ του τελευταίου όμως θα καταλήξει άουτ.

5' Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη στην αναμέτρηση, με τον Σταματάκο από αριστερά με σέντρα να φέρνει τη μπάλα στην περιοχή στον Έφορντ, ο Αμερικανός όμως δεν θα κάνει καλό πλασέ από κοντά και θα στείλει τη μπάλα άουτ.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Δίχως σημαντικές αλλαγές και εκπλήξεις η ενδεκάδα των γηπεδούχων, όπου τερματοφύλακας είναι ο Κατσιμήτρος, αριστερά στην άμυνα ο Σταμόπουλος, δεξιά ο Νικολακάκης και κεντρικοί αμυντικοί οι Πάτας και Μπάτζιος. Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Τσέλιος, Μπουρσέλης και Μπουτσάκης, με τους Σταματάκο και 'Εφορντ στα άκρα και τον Κάιπερς στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή του Εργοτέλη για πρώτη φορά ο Άλμπερτ Μπρους. Ο Γκανέζος είναι στον πάγκο καθώς ο προπονητής του τον επέλεξε στην τελική 18άδα, όχι όμως και στην αρχική ενδεκάδα.

Λιακάδα και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία στο Παγκρήτιο, με ένα ελαφρύ αεράκι να βελτιώνει κάπως την ατμόσφαιρα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κάιπερς, Έφορντ, Σταματάκος.

Αναπληρωματικοί: Λαδάς, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Ιατρούδης, Μπρούς, Κούρτι, Μανουσάκης. 

Απόλλωνας Λαρ. (Ν. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγροδήμος, Μαυρίας, Χατζής, Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης. 

Αναπληρωματικοί: Λαμπίρης, Λίταινας, Ιβανίδης, Δημόλιος, Συράκος, Σουλιώτης, Κακαμής. 

Διαιτητής του αγώνα ο Τσαγκαράκης (Χανίων), με επόπτες τους Κομκοτό (Ρεθύμνου) και Αναστασάκη (Χανίων).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.