Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 0-1 / ΤΕΛΙΚΟ

14:30 | 18/03/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Εργοτέλης-Δόξα Δράμας για την 22η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται στο Παγκρήτιο και σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα Εργοτέλης-Δόξα Δράμας. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

95' Νέα καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, με τη σέντρα του Νικολακάκη και την κεφαλιά του Κάιπερς να περνά μόλις άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

* Τελικό στην Πάτρα. Παναχαϊκή-Άρης 1-1.

93' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, ο Σταματάκος έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε μέσα στην περιοχή όπου και ανατράπηκε από τον Βούρα. Ο παίκτης του Εργοτέλη συνέχισε και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει το πέναλτι. 

92' Κίτρινη κάρτα στον Πεταυράκη.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

* Στο 88' ο Ντούνης ισοφαρίζει για τον Άρη στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή 1-1.

86' "Κλείνει" τις αλλαγές του και ο Κωστένογλου, με τον Σταματόπουλο να παίρνει τη θέση το Μαρκόπουλου.

80' Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο Εργοτέλης, με τον Κούρτι να αντικαθιστά τον Μπουτσάκη.

ΣΧΟΛΙΟ: Μπλοκαρισμένος για τα καλά ο Εργοτέλης, όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι για να προσπαθήσει να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά συνεχίζει τα λάθη στο κέντρο και πίσω, τα οποία δίνουν την ευκαιρία για δεύτερες επιθέσεις τους φιλοξενούμενους.

74' Το... γκολ της χρονιάς επιχείρησε να πετύχει ο Κάσες, όταν λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή είχε τον Κατσιμήτρο εκτός εστίας και με μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

72' Δεύτερη αλλαγή και για τον Εργοτέλη, στη θέση του Έφορντ ο Ιατρούδης.

* Στις άλλες αναμετρήσεις τα σκορ αυτή τη στιγμή:

Παναχαϊκή-Άρης 1-0
Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πανσερραϊκός 3-0
Τρίκαλα-Παναιγιάλειος 1-0
Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός 2-0

67' Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Γουνδουλάκη ο Τζόκιτς.

ΣΧΟΛΙΟ: Αισθητά βελτιωμένη και καλύτερη του Εργοτέλη η Δόξα στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, δημιούργησε δύο πολύ καλές φάσεις και στην τρίτη κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Εργοτέλης είναι σε παθητικό ρόλο, με τα κενά που έχουμε αναφέρει προηγούμενος να παραμένουν, ενώ πλέον γίνονται και ατομικά λάθη.

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ! Στην τρίτη στη σειρά καλή ευκαιρία τους οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Μαρκόπουλο να πλασάρει μετά από πάσα του Κάσες και να κάνει το 0-1.

53' Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Μπουρσέλη ο Αγγελόπουλος. 

52' Κίτρινη κάρτα στον Μπουρσέλη.

50' Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά με τον Βιτλή να στρώνει στον Γουνδουλάκη, το κοντινό πλασέ του οποίου έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ Νικολακάκης σε κόρνερ. 

47' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Δόξα Δράμας, όταν βρήκε κοιμώμενη την άμυνα του Εργοτέλη, με τον Μαρκόπουλο αμαρκάριστο να πλασάρει και τον Τσέλιο να διώχνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

* Στο ημίχρονο των άλλων αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή-Άρης 1-0
Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πανσερραϊκός 1-0
Τρίκαλα-Παναιγιάλειος 1-0
Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός 1-0

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η διοίκηση του Εργοτέλη τίμησε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την επιτυχία της να κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και να πάρει την άνοδο για την Α'. Τις παίκτριες και την προπονήτρια τίμησαν από κοινού ο πρόεδρος του ΓΣ Γιώργος Στειακάκης και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης. 

ΣΧΟΛΙΟ: Καλύτερος ο Εργοτέλης στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, έχει κλείσει τη Δόξα Δράμας στην περιοχή της και έχει κάνει ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να είχε πάρει ένα γκολ. Την ίδια ώρα όμως τα κενά που δημιουργούνται στην άμυνά του, δίνουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν φάσεις. Είναι αυτό που πρέπει να προσέξει ενόψει του δευτέρου μέρους.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

* Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

Στην Πάτρα και στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Άρη, οι γηπεδούχοι προηγούνται 1-0 με γκολ του Ελευθεριάδη στο 43'. 

33' Πρώτη αλλαγή για τη Δόξα Δράμας, με τον Βαλλιάνο να αφήνει τη θέση του στον Πεταυράκη.

ΣΧΟΛΙΟ: Έχει πάρει καλό ρυθμό το ματς, με τον Εργοτέλη να φτάνει πλέον στην αντίπαλη περιοχή και να έχει ήδη τις πρώτες καλές προσπάθειες για γκολ στο ενεργητικό του. Οι Δραμινοί από την πλευρά τους προσπαθούν να κερδίσουν χώρους και να βγαίνουν μπροστά για να πάρουν κάτι από τα κενά που αφήνουν πίσω οι γηπεδούχοι.

30' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Σταμόπουλο να περνά μπροστά στον Σταματάκο, αυτός στον αμαρκάριστο Έφορντ, ο οποίος προ κενής εστίας πλάσαρε μόλις άουτ!

28' Συνδυασμός Έφορντ-Σταματάκου και σουτ του τελευταίου, για να βγει και να μπλοκάρει ο Βούρας.

23' Αντεπίθεση της Δόξας με τον Γουνδουλάκη να περνά μέσα στην περιοχή και τον Πάτα να απομακρύνει.

22' Πλασέ του Σταματάκου από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα μόλις άουτ.

21' Εντυπωσιακή κίνηση και προσπάθεια από τον Κάιπερς, ο οποίος έξω από την περιοχή κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, για να διώξει με δυσκολία ο Βούρας. 

19' Ο Έφορντ θα βρει χώρο από τα αριστερά και θα περάσει στην περιοχή της Δόξας, αντί να πλασάρει όμως θα προτιμήσει να "στρώσει" στον Σταματάκο, με τον τελευταίο όμως να μην προλαβαίνει τη μπάλα.

ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση πέρασε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Ο Εργοτέλης έχει όπως συνηθίζει την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορεί στη μεσαία γραμμή, αφήνοντας όμως κενά πίσω τα οποία προσπαθούν με τις αντεπιθέσεις τους να εκμεταλλευθούν οι φιλοξενούμενοι.

13' Μακρινή πάσα προς τον προωθημένο Έφορντ, θα βγει από την περιοχή και θα διώξει με τα πόδια ο Βούρας.

11' Καλή στιγμή για τη Δόξα, όταν ο Μπαϊκαρά βρήκε χώρο καθώς οι παίκτες του Εργοτέλη ήταν ψηλά, πήρε τη μπάλα και πέρασε στην περιοχή του Εργοτέλη, με τον Κατσιμήτρο να διώχνει με τα πόδια.

Δίχως κάτι αξιόλογο η αναμέτρηση στα πρώτα της λεπτά, με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή της μπάλας και να αναζητά τρόπους και χώρους για να φτάσει στην περιοχή της Δόξας.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Στο Παγκρήτιο βρίσκονται και καμιά δεκαριά φίλοι της Δόξας Δράμας, προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι απουσίες που έχει η κρητική ομάδα, έχουν επιφέρει αλλαγές στο βασικό της σχήμα. Τερματοφύλακας είναι ο Κατσιμήτρος, αριστερός οπισθοφύλακας ο Σταμόπουλος, δεξιός ο Νικολακάκης και κεντρικοί αμυντικοί οι Πάτας και Μαζουλουξής. Στη μεσαία γραμμή οι Τσέλιος, Μπουτσάκης και Μπουρσέλης, με τους Έφορντ και Σταματάκο στα άκρα και τον Κάιπερς στην κορυφή.

Στην αποστολή του Εργοτέλη ο Ζαν Κούρτι, έπειτα από πάρα πολύ καιρό, σε επίσημο αγώνα, ενώ δεν έχει ακόμα συμμετοχή σε κάποια αναμέτρηση. Αντίθετα εκτός για μια ακόμα φορά ο Μπρούς, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα το... βάπτισμα του πυρός με την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

* Την τιμητική της θα έχει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, η οποία θα τιμηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και την άνοδό της στην Α'.

Συννεφιά και δυνατός αέρας στο Παγκρήτιο, με τους ανθρώπους του σταδίου να έχουν... απομακρύνει κάθε τι το οποίο θα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εξαιτίας των ανέμων. Χαρακτηριστικό είναι το ότι δεν υπάρχουν ούτε τα σκέπαστρα τα οποία καλύπτουν τους πάγκους των δύο ομάδων! 

Οι συνθέσεις του αγώνα: 

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κάιπερς, Έφορντ, Σταματάκος. 

Αναπληρωματικοί: Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Κούρτι, Ιατρούδης, Βογιατζής, Οικονόμου, Μανουσάκης. 

Δόξα Δράμας (Ν. Κωστένογλου): Βούρας, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Όστοιτς, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Κάσες. 

Αναπληρωματικοί: Μένκα, Ματσούκας, Ντιμιτρόφσκι, Τζόκιτς, Πεταυράκης, Καπνίδης, Σταματόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ο  Ανούσος (Λακωνίας), με επόπτες τους Κουρέντα (Τρικάλων) και Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας). 4ος διαιτητής ο Κολύτας (Λασιθίου).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.