Εργοτέλης για.. κλάματα!

16:35 | 09/02/2020

Πολύ άσχημη εμφάνιση στην Άρτα για την κρητική ομάδα και ήττα με 3-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης

Ο Εργοτέλης είχε απουσίες, είχε δικαιολογίες αλλά η εμφάνιση του ήταν κατώτερη των περιστάσεων στην Άρτα, για την 16η αγωνιστική της Superleague 2.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε από νωρίς πιο δυνατά στο ματς, πίεσε τον Εργοτέλη και στο 11' από μια στημένη φάση προηγήθηκε απέναντι στην κρητική ομάδα η οποία ήταν σαφώς νωθρή στο ξεκίνημα και πολλά λάθη στην άμυνα. Στο 20' ο Ράμεζ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το πλασέ του Ράμεζ βρήκε στο δοκάρι του Μέλκα.

Στη συνέχεια ισορρόπησε ο Εργοτέλης, ο Ταουσιάνης έβαλε στο παιχνίδι τον Μαζουλουξή (26' αντί Σπίριακ) όμως δεν δημιούργησε ευκαιρίες ενώ το 2-0 ήρθε στο 42', λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Ακόμα μια άσχημη τοποθέτηση των αμυντικών του Εργοτέλη, ο Ψιανός βρέθηκε στα δεξιά της περιοχής και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, ο Ατέφ έκανε το ντεμπούτο του (πήρε την θέση του Ράμεζ), όμως επιθετικά οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν είχαν ρυθμό, στην άμυνα έκαναν τα ίδια λάθη και το 3-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 54' ο Καπίας διαμόρφωσε το 3-0 για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή, όμως οι γηπεδούχοι έμοιαζαν πιο απειλητικοί για ακόμα ένα γκολ. O ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και το τελικό 3-0 αποτυπώνει για τον Εργοτέλη, μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν

* Ντεμπούτο για Ατέφ και για Μαζουλουξή για τον Εργοτέλη

* Πρώτη φορά στην 11αδα ο Ράμεζ

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Χατζιστράβος, Καπίας (66' Καραγιαννίδης), Ψιανός, Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης (83' Χατζηδίμπας), Τσούτσης (71' Κούστα)

Εργοτέλης: (Γιάννης Ταουσιάνης) Κατσιμήτρος, Σπίριακ (26' Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Πέίος Μπουρσέλης (77' Κατσούρη), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίθης, Ράμεζ (46' Ατέφ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.