Εργοτέλης ώρα μηδέν!

Τοπικό

Σήμερα στις 18.00 η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη

Aκόμα μια ιστορική ημέρα η σημερινή (05/06) και συνάμα κρίσιμη, από τις πολλές τα τελευταία χρόνια για το ιστορικό σωματείο του Εργοτέλη.

Στις 6 το απόγευμα, στο Μαρτινέγκο θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, μέσα από την οποία θα ολοκληρώσει και τυπικά την παρουσία της το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Θυμίζω ότι όπως έχει τονίσει, ο Γιώργος Στειακάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ενώ μέχρι και πριν λίγα 24ωρα δεν έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες για την διάδοχη κατάσταση. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε έκκληση για συμμετοχή στην αποψινή συνέλευση ανθρώπων που αγαπούν και αγάπησαν την ομάδα και μπορούν να βοηθήσουν και σε πρώην παράγοντες να ενδιαφερθούν για την τύχη του συλλόγου.

''Ζητώ να εμφανιστούν όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Ο Σύλλογος παραδίδεται στο σώμα της γενικής συνέλευσης τόσο καθαρός και διαφανής, όπως του αξίζει.'' έγραψε στην πιο πρόσφατη ανάρτηση του, μένει να δούμε το τι θα συμβεί απόψε το βράδυ, αν θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επόμενη ημέρα στον Ερασιτέχνη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.