Εργοτέλης-Παναιγιάλειος 5-1 / ΤΕΛΙΚΟ

15:20 | 01/04/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Εργοτέλης-Παναιγιάλειος για την 24η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr βρίσκεται στο Παγκρήτιο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Εργοτέλης-Παναιγιάλειος. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

* Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις.

Άγνωστο γιατί και ενώ το ματς δεν έχει λήξει, ο Γκώνιας έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια!!! Πριν έδωσε το χέρι του στον συνάδελφό του Πέτρο Δημητρίου.

87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Διευρύνει τη νίκη του ο Εργοτέλης, με τον Κάιπερς να αφήνει στον Έφορντ και αυτός με ωραίο πλασέ να πετυχαίνει το 5-1.

77' Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους, στη θέση του Μπουρσέλη πέρασε ο Αγγελόπουλος.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Εργοτέλης ελέγχει απόλυτα τον αγώνα και σε συνδυασμό με το ευρύ υπέρ του σκορ, δείχνει πως θα κατακτήσει τη νίκη και θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι πιέζουν για ένα ακόμα γκολ παίζοντας ψηλά, απέναντι σε μια εξαιρετικά αδύναμη ομάδα, η οποία όμως προς στιγμή πήγε να κάνει τη… ζημιά.

71' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να φτάσει στο 5-1, όταν ο Έφορντ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Τσάπαλο, όμως το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε σύριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

66' Αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Μπουτσάκη ο Κούρτι.

ΣΧΟΛΙΟ: «Ροκ» το δεύτερο ημίχρονο, με τέσσερα γκολ στα πρώτα του 20 λεπτά! Ο Εργοτέλης αιφνιδιάστηκε με την ισοφάριση, όμως δεν πτοήθηκε, συνέχισε να πιέζει, ουσιαστικά αυτή τη φορά και κατάφερε όχι απλά να ανακτήσει το προβάδισμα, αλλά και να βάλει τις βάσεις για την πολύτιμη νίκη.

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Σταματάκος θα γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ωραίο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να ανεβάσει το σκορ στο 4-1!

61' Αλλαγή για τον Παναιγιάλειο, στη θέση του Σκαρτσίλα ο Τιμούρ.

60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Κάθετη πάσα του Σταματάκου προς τον Κάιπερς, σουτ του Βέλγου και 3-1 για τους γηπεδούχους.

57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα ο Έφορντ θα δώσει το προβάδισμα για την κρητική ομάδα, με ατομική του προσπάθεια από τα αριστερά και δυνατό σουτ στην κίνηση θα σημειώσει το 2-1!

54' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν ο Σταμόπουλος με κεφαλιά θα δώσει στον Κάιπερς, αυτό με κοντινή προβολή θα στείλει τη μπάλα στο ΔΟΚΑΡΙ του Παναιγιάλειου.

51' Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Μανουσάκη ο Έφορντ.

49' Καλή στιγμή και πάλι για τους φιλοξενούμενους με τον Σταματή να βγαίνει μόνος του από αριστερά, αντί να πλασάρει όμως θα δώσει δίπλα του τον Μηλιώτη, για να διώξουν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.

47' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ! Στην παρθενική τους επιθετική προσπάθεια στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν με το κοντινό πλασέ του Σταματή.

Με μια αλλαγή για τον Παναιγιάλειο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στη θέση του Ρέλλα πέρασε ο Γκάναλς. Ο Εργοτέλης συνεχίζει με τους ίδιους παίκτες. 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Σε ένα εξαιρετικά καθοριστικό σημείο του ματς, πριν αυτό οδηγηθεί στην ανάπαυλα, ο Εργοτέλης κατάφερε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την φλύαρη ως τότε υπεροχή του και να βάλει το γκολ, με το οποίο προηγείται στο σκορ. Φανερά καλύτερη η κρητική ομάδα στα πρώτα 45’ λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να έχει τις ανάλογες ευκαιρίες, βάσει της εμφάνισής της. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ωραία πάσα του Μπουρσέλη στον Σταμόπουλο, αυτός με τη μία στον Κάιπερς στην πλάτη της άμυνας του Παναιγιάλειου, εξαιρετικό πλασέ από τον Βέλγο, 1-0 για την κρητική ομάδα.

39' Κόρνερ του Μπουρσέλη, κεφαλιά του προωθημένου Μαζουλουξή, θα μπλοκάρει ο Τσάπαλος.

32' Πρώτη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Ζαφειράκη περνά ο Πολιανίδης.

30' Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με τον Σταμόπουλο να τροφοδοτεί τον Μπουτσάκη, αυτός από πλάγια αριστερά θέση θα κάνει το σουτ, για να καταλήξει η μπάλα μόλις άουτ.

ΣΧΟΛΙΟ: Περιορισμένο σε φάσεις το δεύτερο τέταρτο της αναμέτρησης, με τον Εργοτέλη να συνεχίζει να έχει την υπεροχή, αλλά πλέον χωρίς ουσία και δημιουργία φάσεων. Ανασταλτικός παράγοντας βέβαια στις προσπάθειες των κιτρινόμαυρων είναι ο δυνατός αέρας που δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειές τους.

23' Κίτρινη κάρτα στον Τσέλιο για φάουλ στον Σταματή.

19' Κίτρινη κάρτα στον Γραμματίκα για φάουλ στον Μπουτσάκη.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ο Κάιπερς, θα μιλούσαμε για ιδανικό ξεκίνημα του Εργοτέλη. Έχει την κατοχή, πιέζει, έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως να το έχει πετύχει ακόμα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους περιμένουν την κρητική ομάδα πίσω και αναζητούν χώρους για αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει κάτι.

12' Στην εκτέλεση ο Κάιπερς, θα αστοχήσει! Ο Τσάπαλος θα πέσει στην σωστή γωνία και θα μπλοκάρει!

11' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Στην εξέλιξη της φάσης ο Τσάπαλος θα ανατρέψει τον Μανουσάκη με τον διαιτητή να γίνει την εσχάτη των ποινών. 

10' Φάουλ σε καλή θέση για τον Εργοτέλη, λίγο έξω από την περιοχή από αριστερά, στη γωνία της περιοχής. Στην εκτέλεση ο Μποτσάκης θα διώξει ο τερματοφύλακας. 

2' Πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, με τον Σταμόπουλο μέσα στην περιοχή να πλασάρει και τον Τσάπαλο να μπλοκάρει πάνω στην γραμμή.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Κατσιμήτρο, αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταμόπουλο, δεξιό τον Νικολακάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Μαζουλουξή και Πάτα. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τσέλιος, Μπουτσάκης και Μπουρσέλης, με τους Σταματάκο, Μανουσάκη στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Κάιπερς

Μετά από καιρό στην αποστολή του Εργοτέλη ο Κυριακίδης. Έκπληξη η μη παρουσία στην ενδεκάδα του εξαιρετικά φορμαρισμένου Έφορντ. Αντί του Αμερικανού στο βασικό σχήμα είναι ο Μανουσάκης. 

Δυνατοί νότιοι άνεμοι και πολλή ζέστη στο Παγκρήτιο. Δύσκολες καιρικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κάιπερς, Μανουσάκης, Σταματάκος. 

Αναπληρωματικοί: Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Ιατρούδης, Κυριακίδης, Κούρτι, Έφορντ.

Παναιγιάλειος (Π. Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Γραμματίκας, Βλάχος, Σκαρτσίλας, Γκούμας, Ζαφειράκης, Γαβριλίδης, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Σταματής. 

Αναπληρωματικοί: Αθανασίου, Σμίλτος, Πολιανίδης, Δοξάκης, Χαρίτος, Τιμούρ, Γκάναλς. 

Διαιτητής του αγώνα ο Τσουκαλάς (Αθηνών), με επόπτες τους Φαρμάκη (Δυτ. Αττικής) και Πασπάτη (Σάμου).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.