Ergotelis, we have a problem!

Betsson Super League 2

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 0-1 στο Παγκρήτιο ολοκληρώνοντας μια καταστροφική εβδομάδα

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την εβδομάδα με ακόμα μια ήττα και μάλιστα αυτή ήταν η πιο σκληρή από όλες. Η ομάδα του Ταουσιάνη πραγματοποιώντας ακόμα μια μέτρια εμφάνιση, σαν συνέχεια των προβληματικών αγώνων με Λιβαδειά και Χανιά, ηττήθηκε από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 0-1 στο Παγκρήτιο, φτάνοντας στις 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος μπορεί ο Εργοτέλης να είχε την κατοχή όμως πριν την φάση του 45' με το δοκάρι του Σερβιλάκη (από στημένη φάση), η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κατσιμήτρο να κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι παίκτες δεν είχαν ανάσες, δεν είχαν εμπνεύσεις στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μετά την αναγκαστική αλλαγή του Νεράλ από το πρώτο μέρος, ο Ταουσιάνης έριξε νωρίς στο παιχνίδι τους Μανουσάκη και Μπουρσέλη, καθώς είδε ότι στην επίθεση υπήρχε πρόβλημα. Μετά το φορτσάτο πρώτο 5λεπτο με σουτ που δεν απειλούσαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, η ΑΕ Καραϊσκάκης έβρισκε τον τρόπο να ''παγώνει'' τον ρυθμό του ματς, ο Γιάννης Μάγγος είχε στήσει καλά την ομάδα του και κρατούσε το κολακευτικό γι αυτούς 0-0. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, η πρώτη του αλλαγή, ο Μαραθωνίτης με υπέροχο σουτ στο 71' έκανε το 0-1 και πάγωσε το Παγκρήτιο. Ο Κούτενγκ είχε κάνει την επανεμφάνιση του μετά από καιρό, λίγο πριν το γκολ, ο Ταουσιάνης ρίσκαρε με τον Κόνραντ αντί του Σερβιλάκη, φόρτωσε την αντίπαλη περιοχή, ο Μπουρσέλης στο 86' αλλά κυρίως ο Κόνραντ στο 95' έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να σώσουν τον βαθμό για την ομάδα τους.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (Conraad 78'), Neral (Κατσούρι 26' λ.τρ.) Τσέλιος, Μπουτσάκης, Appi, Κωστανάσιος (Μανουσάκης 46') Πατρινός (Μπουρσέλης 46') Κοκκίνης (Kwateng 71')

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Mπουργάνης, Χατζηδίμπας, Δούμτσιος (Νταλακούρας 84') Δερμιτζάκης (Μαύρου 66') Nazim, Τσάμπας, Μπεκατώρος, Μπρέμπρος (Μαραθωνίτης 60') Κλιγγόπουλος, Rooney, Lovric

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To γκολ που «σόκαρε» το Παγκρήτιο!

Το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.