Έριξαν γέφυρες επιστροφής δυο πρώην, αλλά…

10:02 | 15/06/2018

Η επιστροφή του ΟΦΗ στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον κάνει και πάλι ελκυστικό, κάτι που φέρνει αρκετούς πρώην παίκτες του να επιθυμούν να επιστρέψουν…

Δυο από αυτούς, ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, υψηλόσωμοι αμφότεροι, οι οποίοι υπήρξαν με επιτυχία παίκτες του Ομίλου στο παρελθόν, γνωστοποίησαν (ο ένας άμεσα, ο άλλος μέσω αντιπροσώπου) στους διοικούντες την ομάδα και τον προπονητή, την επιθυμία τους να φορέσουν και πάλι τα ασπρόμαυρα. 

Πρόκειται για παίκτες που αγωνίσθηκαν στον ΟΦΗ στα χρόνια της Super League και είχαν αξιολογότατη και θετικότατη παρουσία, ενώ η αποχώρησή τους από την ομάδα ήταν «βελούδινη». Όμως τα… χρόνια περνούν και πλέον οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μολονότι έχουν μεγάλη εμπειρία, δεν είναι στην θελκτικότερη ποδοσφαιρική τους ηλικία. 

Ο Παπαδόπουλος εξάλλου έχει δείξει πως θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και για τον λόγο αυτόν και μόνο δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους δύο από τους πλέον πολύτιμους παίκτες της εφετινής απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς, οι Πουρτουλίδης και Λεάλ. 

Αυτό ήταν που τονίσθηκε στους δύο πρώην παίκτες, όπως επίσης το ότι ο προπονητής έχει ήδη χαράξει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό, ο οποίος θα τηρηθεί με… θρησκευτική ευλάβεια. Αυτό εξάλλου φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο ως τώρα, καθώς μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση ενός μεγάλου μέρος του έμψυχου δυναμικού που θα έχει στη Super League, με κινήσεις που έχουν γίνει απόλυτα μετά τις εισηγήσεις του προπονητή…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.