Ερμής Ζωνιανών για Φραντζέσκο: «Δεν περιμέναμε ότι θα κάνει «μούντες» στους διαιτητές»

21:54 | 25/03/2024

Ο Ερμής Ζωνιανών εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Κώστα Φραντζέσκου, μετά το τέλους του αγώνα με τον ΠΟΑ.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής του ΠΟΑ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Ατσαλένιο.

Ο Ερμής αναφέρει:

«Να ευχαριστήσουμε αρχικά τον ΠΟΑ για τη φιλοξενία που μας παρείχε και ήταν άριστη, ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας αλλά και του ΠΟΑ, όπου καθόντουσαν ανάμεικτοι στην κερκίδα, χωρίς να γίνει το παραμικρό και απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι.

Μελανό σημείο οι δηλώσεις του κ. Φραντζέσκου, το μόνο που θυμόμαστε από το παιχνίδι του ΠΟΑ είναι οι δύο «βουτιές» του Νύκταρη, στη μία περίπτωση ξεγέλασε τον διαιτητή, στην άλλη περίπτωση -ευτυχώς- δεν τον ξεγέλασε. Αλλά σε αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε επίσης, δύο «βουτιές» ακόμη του Μέμμου, οπότε με τόσες βουτιές (4 στον αριθμό προσέξαμε εμείς) ήταν λογικό να μπερδευτεί ο διαιτητής και να δώσει κάτι, αλλά τι να ήθελε άραγε ο κ. Φραντέσκος; Τέσσερις «βουτιές»-τέσσερα πέναλτι, για να είναι ικανοποιημένος;

Ο κ. Φραντζέσκος αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά απ’ ότι βλέπουμε «μικρός» σαν προπονητής, ενώ τα λάθη τα δικά του, τα μεταφράζει σε λάθη διαιτητών μειώνοντας τη ηρωική προσπάθεια της ομάδας μας που παρουσιάστηκε με έξι σημαντικές ελλείψεις στο παιχνίδι.

Ας βρει το τηλέφωνο του διαιτητή να τον πάρει να του ζητήσει συγνώμη για όλα όσα είπε και να τον ευχαριστήσει για το πέναλτι που δεν έδωσε στον Ερμή Ζωνιανών αλλά και τη κόκκινη κάρτα που χάρισε τόσο στον Χατζηανδρέου όσο και στον Λουμπάκη που στη δεύτερη προσπάθεια τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή μας, που αποχώρησε τραυματίας με το σκορ 0-1 υπέρ μας.

Εμείς περιμέναμε από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, να μιλάει μόνο για ποδόσφαιρο και να μην μεταβιβάζει τις ευθύνες τις δικές του, σε άλλους και προφανώς δεν περιμέναμε ότι θα κάνει «μούντες» στους διαιτητές μετά το τέλους του αγώνα. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές, για άλλη μία Κυριακή, συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Αυτός είναι ο Ερμής Ζωνιανών».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.