Έρωτας είναι η αιτία!

SMS

Όταν το οικογενειακό... κίνητρο προηγείται του επαγγελματικού

Οι δεσμοί αίματος... του Ανέστη Αναστασιάδη με την Κρήτη τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Α1 κατηγορία του Ηρακλείου, στο τοπικό πρωτάθλημα

Αυτός ήταν και ο πιο βασικός λόγος, για τον Ανέστη Αναστασιάδη προκειμένου να ξαναπαίξει μπάλα στην Κρήτη! Καθώς βαδίζει στη δύση της καριέρας του, τα οικογενειακό κίνητρο προηγείται του επαγγελματικού! Ο ίδιος αν και καταγόμενος από την Πτολεμαΐδα, είναι παντρεμένος με την Ηρακλειώτισσα Αγγελική Χρηστάκη!

Ο Ανέστης Αναστασιάδης ήρθε για πρώτη φορά στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2002, ''κουβαλώντας'' μία χρονιά στην Μπαρτσελόνα Β’ (πόσοι άραγε Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί στη θέση του!

Τα “ασπρόμαυρα” τα φόρεσε μέχρι τον Μάιο του 2006. Τελευταίο του παιχνίδι, ο αλήστου μνήμης νικηφόρος (2-0) “τελικός” παραμονής με τον Λεβαδειακό στο κατάμεστο Παγκρήτιο Στάδιο!

Το διάστημα παραμονής του στο Ηράκλειο γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, Αγγελική Χρηστάκη.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά, περιπλανήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τους επόμενους δηλαδή επαγγελματικούς σταθμούς του Ανέστη Αναστασιάδη κι εφέτος το φθινόπωρο επέστρεψαν εδώ απ’ όπου ξεκίνησαν όλα: Ο ποδοσφαιρικός κύκλος του 36χρονου κεντρικού αμυντικού άνοιξε στο Ηράκλειο και θα κλείσει όπως όλα δείχνουν στην ίδια πόλη, με τη φανέλα της Δαμάστας!

Ο Αναστασιάδης πάντως δεν είναι ο πρώτος (ούτε και ο τελευταίος) ποδοσφαιριστής που γίνεται... σώγαμπρος εξαιτίας του ΟΦΗ. Κι άλλοι παντρεύτηκαν Κρητικοπούλες: Παλαιότερα ο Ηλίας Κώτσιος, τον οποίο (αν και ικανότατος αμυντικός) “ντρίπλαρε” με σχετική άνεση η Κατερίνα Κρουσταλάκη κι έγινε το άλλο του μισό!

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο εν ενεργεία φορ του Ομίλου Δημήτρης Μάνος, που ''σκόραρε'' στην καρδιά της Όλγας Φορτετσανάκη, με το νεαρό ζευγάρι να παντρεύεται πριν λίγους μήνες στο δημαρχείο Ηρακλείου!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.