​Ερωτικό σκάνδαλο στην Ιταλία με τον Ναϊνγκολάν

13:15 | 04/01/2019

Η πρώην του Ντιμπάλα αποκαλύπτει πως έκανε σεξ με τον παντρεμένο Ναϊνγκολάν!

Ερωτικό σκάνδαλο στην Ιταλία με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η πρώην σύντροφος του Πάουλο Ντιμπάλα, Τζινέβρα Σότζι, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έκανε σεξ με τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ, ο οποίος είναι παντρεμένος.

Η 22χρονη ταμίας σε πολυτελές εστιατόριο του Μιλάνου παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό "Corona", όπου αναφέρθηκε στον Βέλγο μέσο, ο οποίος πέρασε τις χειμερινές διακοπές του στη Σαρδηνία με τη γυναίκα του Κλαούντια και τα δύο του παιδιά.

Η Ιταλίδα καλλονή ανέφερε ακόμα πως ο Ναϊνγκολάν την μπλόκαρε στα social media. Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "ένα βράδυ στο καζίνο χάσαμε 150.000 ευρώ. Έκλαιγα και είχα γίνει πράσινη στο πρόσωπο. Δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου 150.000 ευρώ. Ημουν δίπλα του, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τη συμπεριφορά του. Δεν με ένοιαζε αν εχει γυναίκα ή όχι. Ξέρω ότι δεν ήταν αυτός που ονειρευόμουν από μικρό παιδί, αλλά δεν επιλέγεις ποιον θα ερωτευτείς".

Όταν ρωτήθηκε αν έκαναν σεξ εκείνη την ημέρα, απάντησε αρνητικά, αλλά τόνισε πως έκαναν ύστερα από 20 ημέρες. Συνέχισε, δε, πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους εδώ και ένα δεκαήμερο, ενώ ακολούθησε το "μπλοκάρισμα" του Ναϊνγκολάν, ο οποίος πάντως διαψεύδει τα πάντα.

111421643-e6eab43f-1978-43cb-8222-341bd997c811.jpg
 

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.