«Ερυθρόλευκο» με τριάρα το ντέρμπι

23:26 | 21/06/2020

Το καθάρισε εύκολα' ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο ντέρμπι, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκιλιέρμε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που ήταν πιο επικίνδυνος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα στο δεύτερο σουτ τους στο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, στο 21ο λεπτό ο Ελ Αραμπί νίκησε τον Διούδη για το 2-0.

Με τον «αέρα» δύο τερμάτων, ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και έκανε περισσότερο διαχείριση του αποτελέσματος. Από την άλλη, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να βελτιώσουν την ανασταλτική τους λειτουργία για να μη... ξεφύγει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές, αλλά ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε. Αντίθετα, έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Καφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το 3-0 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές των πλέι οφ, ενώ η ομάδα του Δώνη παραμένει χωρίς νίκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (74΄ Γκασπάρ), Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (61΄ Καφού), Καμαρά (86΄ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Λοβέρα (74΄ Μασούρας), Ελ Αραμπί (61΄ Χασάν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης (80΄ Ζαγαρίτης), Ανουάρ (86΄ Καμπετσής), Δώνης, Ζαχίντ (46΄ Κολοβός), Αγιούμπ (71΄ Μπουζούκης), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κόκκινη του Χατζηθεοδωρίδη που πήρε πίσω ο VAR

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.