Έσπασαν τα κοινά… «κρητικά χαμόγελα»

14:48 | 06/03/2018

Η 19η αγωνιστική ήταν η μοναδική που δεν υπήρξαν ταυτόχρονες νίκες για όλες τις κρητικές ομάδες της Football League.

Αυτό συνέβη εξαιτίας του ότι βρέθηκαν αντιμέτωπες δυο από αυτές, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός με τον Εργοτέλη, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν 0-3. 

Εξάλλου δεν πολλές οι αγωνιστικές αυτές που έχουν νικήσει όλες οι ομάδες της Κρήτης, μόλις πέντε, ελέω Εργοτέλη ο οποίος έχει τις λιγότερες νίκες από τις ομάδες τις κρητικές ομάδες ως τώρα. Η 11η αγωνιστική ήταν η πρώτη που είχε επιτυχίες για όλες της ομάδες της Κρήτης. Ο Εργοτέλης είχε τον αγώνα «στα χαρτιά» με τον Αχαρναϊκό, ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο 0-2 και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός την Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1.

Την επόμενη αγωνιστική ήταν η δεύτερη φορά. Ο ΟΦΗ επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου 3-1, ο Εργοτέλης στη Βέροια της τοπικής ομάδας 0-2, ενώ επιβλητικό «διπλό» είχε πάρει και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στο Αίγιο επί του Παναιγιάλειου 0-4.

Εξίσου επιτυχημένη ήταν και η 14η αγωνιστική με τον Εργοτέλη να φεύγει από τις Σέρρες με το 0-1 επί του Πανσερραϊκού, τον ΟΦΗ να επικρατεί 3-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να νικά εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου 0-1.

Η τελευταία ως τώρα αγωνιστική με νίκες και των τριών, ήταν η 15η, με τον Εργοτέλη να νικά 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον ΟΦΗ να έχει «στα χαρτιά» το ματς με τον Αχαρναϊκό, ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε επικρατήσει στα Χανιά των Τρικάλων 3-0. Την αγωνιστική που μας πέρασε «χαμογέλασαν» μαζί μόνο ο ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, με τον Όμιλο να νικά 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Εργοτέλη να φεύγει νικητής 0-3 από τα Περιβόλια επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Αναλυτικά οι εφετινές κοινές κρητικές νίκες:

11η αγ.: Εργοτέλης-Αχαρναϊκός 3-0 α.α. / Παναιγιάλειος-ΟΦΗ 0-2 / ΑΟΧΚισσαμικός-Αναγέννηση Κ. 1-0

12η αγ.: Βέροια-Εργοτέλης 0-2 / ΟΦΗ-Απόλλων Πόντου 3-1 / Παναιγιάλειος-ΑΟΧΚισσαμικός 0-4

14η αγ.: Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-1 / ΟΦΗ-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0 / Απόλλων Πόντου-ΑΟΧΚισσαμικός 0-1

15η αγ.: Εργοτέλης-Αναγέννηση Κ. 1-0 / Αχαρναϊκός-ΟΦΗ 0-3 α.α. / ΑΟΧΚισσαμικός-Τρίκαλα 3-0

19η αγ.: Κισσαμικός-Εργοτέλης 0-3 / ΟΦΗ-Αναγέννηση Κ. 1-0.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.