«Έσταξε μέλι» για Τοράλ ο Νιόπλιας: «Μας είχε λείψει»

18:24 | 17/10/2021

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, αλλά και για τις επιστροφές παικτών που γεμίζουν το ρόστερ ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε και στην εμφάνιση του Τοράλ, που ήταν η πρώτη σε επίσημο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είναι ακόμα πιο δυνατή αυτή η νίκη μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με κορωνοϊό και τραυματισμούς. Με τις επιστροφές γινόμαστε κανονική ομάδα. Μπράβο στους παίκτες, θα ήταν άδικο να μην παίρναμε τη νίκη.

Μετά το γκολ που φάγαμε αναλάβαμε τα ηνία του παιχνιδιού. Παίξαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καλά.

Ο Τοράλ ήταν πάρα, πάρα πολύ καλός. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή μετά από 3 μήνες αποχής. Μας είχε λείψει πάρα πολύ. Έχει πολλά πράγματα να δώσει στο ρεπερτόριό του. Γι' αυτό τον πήραμε. Αν είναι υγιής, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.

Πρέπει να βλέπουμε τη γενική εικόνα του παιχνιδιού. Άλλη φορά θα παίζουμε καλά, άλλη φορά μέτρια, άλλη κακά. Εχουμε ομαδικότητα, έχουμε σε πολλές θέσεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μπαλόγιάννης έπαιξε στα αριστερά της άμυνας γιατί το βλέπω από την προπόνηση. Είναι κρίμα να μην πάρει την ευκαιρία. Ο Κοροβέσης και ο Λυμπεράκης είχαν προβλήματα, από τη στιγμή που έχει την ποιότητα και μάθει καλά τη θέση θα είναι από τις φετινές εκπλήξεις του ΟΦΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.