Εθνική με άρωμα Εργοτέλη - η υπερηφάνεια του Ερασιτέχνη

SMS
19:30 | 25/05/2021

Η μεγάλη του Εργοτέλη σχολή!

Η κλήση του Σάλιακα στην Εθνική σε συνδυασμό με την επιστροφή Κούτρη και την κλήση, φυσικά, του Μπουχαλάκη, φέρνει τρεις πρώην παίκτες του Εργοτέλη με το εθνόσημο στην φανέλα.

Τρεις ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» της κρητικής ομάδας που κερδίζουν με το σπαθί τους θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι μόνιμο στέλεχος της Εθνικής και του Ολυμπιακού, όντας από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Λεάντρο Κούτρης επιστρέφει δυναμικά στις επάλξεις κερδίζοντας θέση στις επιλογές του Φαν Σιπ.

Ο τρίτος της παρέας -και αυτός από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη, ο Μανόλης Σάλιακας κέρδισε την παρθενική του συμμετοχή στην ελληνική ομάδα.

Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης με ανακοίνωσή του εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τις κλήσεις.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«“Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης, Μανόλης Σάλιακας στην Εθνική Ανδρών

Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης, Μανόλης Σάλιακας είναι ανάμεσα στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν΄τ Σιπ για τους αγώνες της Εθνικής μας με Βέλγιο (03/06) στις Βρυξέλες και Νορβηγία (06/06) στη Μάλαγα.

Όλοι στον οργανισμό του ΕΡΓΟΤΕΛΗ νιώθουμε τεράστια υπερηφάνεια και χαρά βλέποντας ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεκίνησαν στην Ακαδημία του Συλλόγου, να εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες, αποδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται χρόνια τώρα στο Μαρτινέγκο, αποτελώντας παράλληλα το φωτεινό παράδειγμα για τα εκατοντάδες παιδιά που βρίσκονται στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ.”»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.