Εθνική πόλο: Τα συγχαρητήρια του Οικονόμου στον Βλάχο

13:44 | 28/07/2023

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, επικοινώνησαν τηλεφωνικά το πρωί της Παρασκευής (28/07) με τoν ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, Θοδωρή Βλάχο.

Συνεχάρησαν τον ίδιο, τους αθλητές και όλη την αποστολή που βρίσκεται στη Φουκουόκα, για το σπουδαίο επίτευγμα της πρόκρισης στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία, αλλά και της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν το 2024 στo Παρίσι.

Ευχήθηκαν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του Σαββάτου (29/07) και τόνισαν ότι η πορεία και η επιτυχία της εθνικής ομάδας κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, σε μια περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά από την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της, ιδίως στον τομέα των δασικών πυρκαγιών.

Ο Θοδωρής Βλάχος ευχαρίστησε θερμά τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού για την τηλεφωνική επικοινωνία και την υποστήριξή τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.