Εθνική, μέρος 2ο: Πέφτει η αυλαία με Ιράν

07:52 | 11/08/2019

Η Εθνική ολοκληρώνει την παρουσία της στην Κρήτη με το αποψινό φιλικό στα Δύο Αοράκια.

Το δεύτερο φιλικό της (τρίτο συνολικά μαζί με αυτό της Πέμπτης στα κεκλεισμένων των θυρών Δύο Αοράκια) δίνει απόψε στις 19:30 η Εθνική μας ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει το Ιράν.

Το παιχνίδι έχει φιλικό χαρακτήρα και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει Παγκοσμίου, αλλά για πολλούς κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πρώτα από όλα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος θα τσεκάρει ξανά πρόσωπα και συστήματα. Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει απόψε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ματς της Παρασκευής με την Ουγγαρία. Σημαντικός είναι ο αγώνας και για τους παίκτες που ''παλεύουν'' για μια θέση στην τελική 12αδα. Ειδικά αυτοί απόψε θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία τους.

Η Εθνική στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα αφήνοντας πίσω της την φιλόξενη Κρήτη. Αυτή που για ακόμα μία φορά έδωσε βροντερό «παρών» σε αγώνα της. Γεμάτα τα Δύο Αοράκια την Παρασκευή, γεμάτα αναμένεται να είναι και απόψε. Πόλος έλξης φυσικά θα είναι ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος όμως είναι πολύ πιθανό να έχει μικρότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Ουγγαρία. Είπαμε, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει τα ινδάλματά του στο παρκέ, αλλά πάνω απ' όλα η προετοιμασία για το Παγκόσμιο και πάνω απ' όλα τα «θέλω» του προπονητή.

Επόμενος προορισμός για την Εθνική Μπάσκετ θα είναι η Αθήνα και το Τουρνουά Ακρόπολις Eurobank. Εκεί η ομάδα μας θα δώσει και τα πιο δυνατά κρας τεστ, καθώς θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ιταλία (16/08), Τουρκία (17/08) και Σερβία (18/08).

Όσον αφορά, τέλος, στην τηλεοπτική κάλυψη του αποψινού φιλικού, αυτή θα γίνει από την ΕΡΤ όπως έγινε και στο φιλικό της Παρασκευής. Η κρατική τηλεόραση, μάλιστα, θα δείξει όλα τα φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο με τους γιους του Νίκου Ζήση

Ούγγρος παίκτης ζήτησε φωτογραφία από τον Γιάννη!

Oι καλύτερες στιγμές της Εθνικής και του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Κλικ» από το φιλικό στα Δύο Αοράκια

Αποθεώθηκε και σε... club ο Γιάννης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.